Bir_tirtilannesi Buseniz_02 bütün ev gri skdkdkd duvarlar koltuklar halılar ben gayet memnunum çocuklu eve açık renk benim açımdan büyük risk 😅😅😅
Buseniz_02 Fulyy bende şuan açık bej istiyorum ama 2 senelik evliyim ve daha tertemizler beni baya götürür ama nereye bilmiyorum 🙄😄🥴
Buseniz_02 Fulyy Bertugnunannesi Bir_tirtilannesi maygirl bmmomss Zeyzey05_ UrbanMom pozitifanne06 Emir_mom melistugce Zlm kahvekokusu- AgentMom defmommy alpsmother_ Bir-prens-annesiii Anneumudu yokolmaz Araymom dilay06 Anneumudu Taze_annecik yokolmaz Cansk sevimailesi Ennur Ennur dilay06 Kızlar şimdi tekrar bir sorum olucak çıta yapicam hangi renk uyar altına
bmmomss Buseniz_02 bejden tiksindim resmen. Eski kiracının oturduğu bej rengini görünce griye karar verdim her odam gri salon eşyam gri çok memnunum çok seviyorum
Zeyzey05_ Buseniz_02 bi ara pembe modaydı bi ara gri modaydı şimdide krem renkler moda bi dönem herkesin evi aynı oluyo sonra sıkıyo 😄
Buseniz_02 Zeyzey05_ evet bacım ya abim evlendiğinde pembe modaydı hatırlıyorum ben evlendigimde gri şimdi hep açık renkler bohem Pinterest evler çok güzel gerçekten kimse sıkılmaz bence
UrbanMom Buseniz_02 salon mobilyalarımla mutfak sandalyelerim gri ama benim en buyuk pismanligim hangi akilla salona beyaz hali aldigim. Ufacik seyi belli ediyor ve ufacik batmada cok kotu duruyor o kadar pismanim ki
Bir_tirtilannesi UrbanMom bende şuan salonun halısını degiştermek istiyorum kilim tarzında halılar oluyor ya öyle almak istiyorum beyaz veya krem tonlarında ama cesaret edemiyorum kızımdan dolayı çokta güzel duruyorlar 🥲🥲
Emir_mom Buseniz_02 Önceki oturduğum evde inci tanesi rengiydi ferahtı güzeldi.Şimdi oturduğum evde açık gri güzel duruyor eşyalarımla pek uyumlu değil ama biraz kullanalım sıkılınca boyatırız diyorum 🤷🏼♀️
melistugce Buseniz_02 benim evim de komple gri üstünde hafif simler var 2 yıldır kullanıyorum çok seviyorum eşyalarım da genel olarak gri asla sıkılmadım
alpsmother_ Buseniz_02 +1111 aynı şekilde üstüme üstüme geliyor ruhum daralıyor resmen ben açık tonları seviyorum ya iyiki sadece salonumu boyatmışım o zaman en kısa zamanda krem bej tonuna boyatırım inş bende
Buseniz_02 alpsmother_ ay Allah’tan snein bir oda benim evim büyük ve gri küçük bir alanda değil eşyalar çocuk banada işi yorucu ben şuan düşünmüyorum ama çok isterdim
Bir-prens-annesiii Buseniz_02 evi komple gri boyattık ve çok da güneş alan bir ev değil maalesef çok pişman oldum ilerde açık renge boyatacağım