lidokain Gizempoyraz bilemedm bizimki de agladida kucağıma aldm ayağıma aldım flan sustu ya😄 ama cidden midesine de yazik ya. Gunduzu de kesersen daha kolay olur
MadamMommy Gizempoyraz Ben de ayakta sallıyorum 7 aylik ama biz alıştırdık yavruları onların ne suçu ne haberi var ,bazı anneler baya kızmış da çocuk ya da bebek napsin bacım sallayıp alıştıran biziz kendinize gelin😂
Usnac1995 MadamMommy ben alıştırmıcam dedim, aldım yanına pışpış yaptım kendini yırttı ağladı. Ayağıma koydum dayanamayıp hemen uyudu. Yani çok denedim ama çocuk bayılcak gibi ağlıyordu başka çare kalmamıştı 😂
Gizempoyraz @Zeynepikram çok geçmiş olsun ya hadi biz neyse de halimize şükür de senin çözüm bulman lazım ya sana yazık 🥹
tubiiik_ Gizempoyraz gece aglamalar arada devam ediyor bızde gunduz korktugu bısey varsa gece onu görüyorlarmış
Nurellaa_ ArdeninAnnesi3322 nasıl oldu bu🥹 benim oğlum ayakta değil ama kucakta gezinerek uyuyor aynı zamanda bütün gece emmek istiyor 🥹
ArdeninAnnesi3322 Nurellaa_ valla emzirmeyi kesince o da bitti , bi arkadaşımın kizi da kucakta gezerek uyuyordu sürekli emiyordu, o önce ayağa alıştırdı kucagi unutturdu , sonra memeyi kesti o da kendisi uyumaya başladı, tabi her çocuk farklı 🥹
Menessasmom Bende gece uyandıkça ayağımda sallıyordum sonra uyanıp ağlamaya başladığında gözümü hiç açmadan uykuya devam ettim mızmızlandı bi kaç gün sonra kendi uykuya devam etmeyi öğrendi ilk uykuya yatırırken bende sallıyorum ama en azından gece uyanıp kalktığında tekrar yatıp uyumasını öğrendi öyle deneyebilirsiniz bence
Gizempoyraz @Menessasmom şöyle söyleyim zaten bunu her gece abartmıyorum deniyorum nasıl dersen aşırı uykum olduğu için istemsiz kalkamıyorum bile yerimden gözümü haliyle açamıyorum bile o dönüyor kalkıyor ben geri yatıyorum o dönüyor ben çekip tekrar yatırıyorum tabi ben o sırada uyuyorum sayılır biz böyle 1 saat mücadele veriyoruz bazen 2 saat geçiyor bile baktım uyumuyor bende kalkıp sallıyorum sallamazsam gözü kapalı yatakta ayağa kalkıyor yada emekliyor değişik bir çocuk kime çekti bilmiyorum 😂
Menessasmom Gizempoyraz sizin ki baya dirençli o zaman 😂 kızım çok şükür zorlamadı beni çok o konuda 🙏🏻 Büyüdükçe kendi kendine uyumaya alışırlar illa ki zaten şöyle 3-4 yaşında falan 😂😂
Gizempoyraz @tubiiik_ Neden korkuyor olabilir ki ben ondan korkuyorum asıl yerinde durmuyor beni tekmeliyor 😂
tubiiik_ Gizempoyraz ay bılmıyorum benım bide 25 aylık hıc söz dinlemez korkusuz bişey koltuk tepelerinden inmiyo neye korktugu ile bi fikrim yok 😫
Prenses_annesi22 Menessasmom hiçç dedgnız gbı olmyo 3 yasnda kızım hala salla dıye aglıyo bıde hamıleyım 4 aylık zor oluyor ama anlmyo kndı uyumuyo coook uykusu gelırse yerde kndını sallayıp yattıgı olyo bzen keske akşamlarıda oyle yatsa dıyorm 😁
Gizempoyraz @Menessasmom bizimki dirençlilerin efendisi 😂 o 3 4 yaşına gelene kadar ben bitik desene 😂
Abaegrk Gizempoyraz 4 aylıkken bıraktım ayakta sallamayi şükür çok rahatladım. Bir anda bıraktım bağrıma yatırıp sarılıp öyle uyutmaya başladım iki gün biraz mizildandi ama çabuk alıştı
Merveahmettoprak Gizempoyraz keşke benimkinde ayakta uyusa memede uyuyor gece de sürekli meme istiyor
Gizempoyraz @Merveahmettoprak o da çok zor ya sürekli gece kalkıp emzirmek ben mama veriyorum geri yatıyor 😔