Yarim_Kilo_Kiyma Karacaaaa İnsanların lafına göre mi hareket edeceksiniz? 6.ayı bekleme başla diyenleri mi dinleyeceksiniz,?
etuerk Karacaaaa 5 aylık başladım ben şuan 6 aya 5 gün var. Havuç bal kabağı patates yeşil kabak avokado yoğurt labne yumurta sarısı armut irmik ahududu muz 3 gün kuralıyla tadına baktığı yiyecekler.
Mawimsi Karacaaaa kızım şuan 5 buçuk aylık hala başlamadım doktor kontrolümüz var 2 gün sonra doktor kontrolünden sonda başlıcam inşallah
Karacaaaa Yarim_Kilo_Kiyma evet dinlemesem sormam zaten başladık diyenlere başlamadık diyenlere bakıcam bebeğimde göz önünde bulundurarak birşeyler yapıcam çünkü bebeğim bu ayınde sürekli yediklerimizde bakıp ağzını şapırtatıyor sürekli aranıyor fikir amaçlı sorabilirim tabi ki
Karacaaaa Yazmelegi_ benim ki emiyor ama yinede gözü sürekli yediklerimizde ağzını şapırtadıyor haftaya bizim de doktor kontrolümüz var bi sorucam bakalım
churchil Karacaaaa 5. Ay kontrolünde doktorumuz 1 2 haftaya başla birşeyler yedirmeye demişti. 3 4 gün önce başladım kızım 5 ay 16 günlük şu an