alchn siz bebeğinizi kundakladiniz mi ben doğdu günden beri kundaklayamiyorum yaptirmiyor asla ilk günden 27 günlük bazen istiyorum sıkmadan hereket ettikçe uyanmasin diye ama yok
neon12 alchn ben de burda bekleyeyım😊bu posttan ben de acacaktım☺️Kayınpederım kundakla ayakları eğrı kalır dıyor.benm oglumda kundak sevmıyor asla ayaklarını kollarını rahat etsın ıstıyor
zynpgdkl alchn 1 buçuk aylık kızım var doktorumuz kundaklamamı söylemişti ama sıkı sıkı değil elleri hareket edince uyanmaz dedi 4 aydan itibarende belinden aşağı kundak yaparsın dedi
zynpgdkl alchn benim kızımda sevmiyordu uykusu gelince hemen sarıp kucağımda pış pış yapıyorum uykusu ağırlaşınca beşiğine koyuyorum😊
alchn neon12 vala doğdu kundak yaptık bas bağırdı bayilcak kadar actik sustu yine yaptık yine aynı naptiysak olmadi benim kide elleri hep rahat etcek uykusunda kundakliyorum elleri farkinda varınca uyaniyo
alchn nagehanyorulmaz iste bacağı kolu düzgün olur. uydusu Güz el olur dediler ama oglum yaptırmıyor nede baş düz yatıyor hep yan. destek koyuyorum 2 tarafa aniden uyanıyor 3 4 gün uğraştım cok inat bebek😄😄