Babybird 4 ay 14 günlük oğlum var. Sizinkiler neler yapıyor? Bu süreçte ne gibi oyuncaklar alabiliriz. Kartlar ufak tefek çıngırak ses çıkaran oyuncaklar var. Başka neler olabilir. Sizinkiler dönüyor mü?
devarabia Babybird 4ay 12 günlük kızım var.sol tarafa çok rahat dönüyor yüz üstü .biraz. Durunca öyle sıkılıyo bağırıyor döndürüyorum ben arkamı dönmeden tekrar dönüyo ve ağlıyor 🤣sesini keşfetti çığlık atma bağırma ne ararsan var. Evde sıkılmaca. Dışarı çıkıyoruz eve girince ağlıyo.etrafa bakmayı seviyor.artık yabancılıyor başkasına gidince ağlıyor.kucak seviyor yemek yaparken bile kucağımda duruyor izlemeyi seviyor atılıyor oda.ha bide sofraya dalmak istiyor ağlıyor dokunmak istiyor biz yemek yerken.doktor bize tadınlara başka dedi mama ile beslineiuır .kilomuz iyi bizim .bi iki defa elma suyu havuç verdim ama kaşığın ucuyla 😂ben daha erken diyorum kilomuz iyi benim bebeğim çok fazla gazlıydı oyüzden korkuyorum 5.ayda tadımlara az az başlarım ek gida değil bı dediğim tadım
devarabia Babybird ha bide diş etleri ve damak sertleşmiş dedi .eli ağzında bazen havuç veriyorum eline kaşısın falan diye gözetimimde.diş kaşıyocıları almıyor onun dışında herşey elleri bile ağzında 🥹
ipeksiiimom Babybird 4 ay 19 günlüğüz yüz üstüyken bazen dönüyor bağırmayı çok seviyor sesini keşfediyor galiba, kitap okuyorum beni dinliyor zeka kartları gösteriyorum izliyor onun dışında artık her şeyi uzanıp almak istiyor bi de sürekli ağlıyor ataktan galiba.
melisamoms Babybird benim kızım tam 4 aylık bol bol çığlık atıyor gülüyor babasını görünce çok mutlu oluyor onunla bol bol konuşuyor 😂 tam anlamıyla dönemiyor kafasını tutuyor rahatlıkla artık elleri hep ağzında mama ile besleniyor birde arı mamaya başladık bugün ufak ufak
Babybird devarabia benimde yüz üstü bırakınca ağırlık verdiği tarafa dönüyor o kadar. Çığlık atıyor kahkaha eller sürekli ağızda. Birde biz sürekli evdeyiz çok nadir dışarı çıkarız çıktığımızda korkarcasına ağlamaya başlıyor sanırım korkuyor :(( atıştırmak lazım. Bizimkinin kilosuna bakmadık daha ama normal seviyede kilosu doktoruna söyleyeceğim gerekli görürse mama yada ek gıdaya geçelim ama ek gıda için 6. Ayı beklemek istiyorum da bakalım
Umay-gmz devarabia nasıl dönmesini sağladınız benmki 4 ay 7 günlük ağzı aşşa da durmak istemiyor dönmüyor da hep kucak kanguru pusetinde gezmek istiyor
devarabia Babybird kız bana doktor dedi ver eline kaşısın dedğm.ama gözün üstünde olsun verirken dişleri yok ama koparır dedi doktor. Bi kaç dakika bakıyor yalıyor atıyor🤣bugün püresini yaptım bi çay kaşığı vereyim dedim ama zaten o bi çay kaşığı döküle saçıla yarım çay kaşığı anca kalıyor .öyle tam ek gida değil verdiğim diline değdirmek gibi bnm dediğim
Babybird devarabia anladım. Bende doktora gösterince söyleyeyim. Sütüm pek yaramıyor gibi ama bakalım
Babybird ipeksiiimom Bizimki de aynı. Çok fazla meme reddi yaptı. Yeni yeni düzeldi gibi de. Sizin sadece anne sütüyle mi besleniyor
ipeksiiimom Babybird sütüm 2 haftadır azaldığı için günde 1 kere mama da veriyorum sütüm önceden çok olduğu için şimdi memeye gelince aktif emmek istiyor o da olmayınca ağlıyor zor sakinleştiriyorum
evasin ipeksiiimom bu bir kıstas degil. Sütün terbiye oldugi icin memen daha yumusak. Sanki azaldigini düşünme çünkü sütün üzerinde psikolojinin etkisi cok büyük. Sen emzirirken hep sütünün şelale gibi aktığını çocuğunun doydugunu düşün ☺️
ipeksiiimom evasin insallah öyle olur çünkü önceden bebeğim çeker çekmez sut gelirdi şimdi baya bi emiyor sonra geliyor nasıl artar bilmiyorum her yolu denedim
devarabia Umay-gmz oyun halısına koydum gün içinde .ilgisini çeken oyuncakları onun göreceği şekilde sıralardım sırt üstü yatarken yerden elinden biraz tutup çekerdim destek verirdim kolu altında kalıyordu ben çıkarıyordum bi kaç defa yapınca hoşuna gitti kendisi çıkardı kollarını.sol tarafa kendisi dönüyor sağına ben destek veriyorum.dönüyor ağlıyor sıkılıyor artık bide benimkinde kucak istiyor gezdiriyorum bende yemeği bile birlikte yapıyoruz 🤣evin içinde gezmekten de sıkıldı dışarıyı seviyor etrafa bakmayı
Umay-gmz devarabia bugün koltuğun üstünde döndü kendine ama yamuktu eğimle dönğverdi😂evet evde gezmrk istiyor oencereden bskıypruz çıkmazsak, montunu giyerken sessizce duruo dışarı çıkmak için , öyle merakla bakıyor ki dışarda