gulsevyilmaz Kızlar kehribar kolye kullanıyor musunuz? Arkadaşıma bi çocuk doktoru belli bir süreden sonra kullanıldığında vücutta antibiyotik etkisi yapıyormuş sürekli güya bileniniz varmı? Kehribar kolye iyi bişey mi kötü bişey mi yardımmm
defnemiraybebek gulsevyilmaz ben kullanıyorum salatasını bıçak gibi kesti ateş düşürme özelliği var mı bilmiyorum Doktorum aslında tavsiye etmedi o da boyundaki damarları sıkıştırır diye ama salyadan kurtulamayınca takmaya devam ettim
izd gulsevyilmaz bilimsel kanıta dayalı herhangi bir etkisi olmadığı gibi, boğulma, yutma, boğazına kaçma gibi risklerden ötürü hiç kullanmadım, uzmanlar da tavsiye etmiyorlar hele bu antibiyotik konusu oldukça yeni bir teori sanırım. )
cnslsfr gulsevyilmaz ben de satın alacağım ne zamandır düşünüyordum bebegim 4 aylık ben ayak bileğine takıcam nolur nolmaz diye
gulsevyilmaz churchil etkisine ben inanıyorum ama iyi bir etki kötümü bilemem. Ama kopma ağza atma yada boğulma riskleri zaten tartışılamaz o sebeple sanırım kullanmıcam
Meri-Mel gulsevyilmaz Ben aldım çok da inanarak almıştım salyasi falan kesilmedi ağrıları azaldı mı bilmiyorum ama huy olarak aynı gibi degisik hiç bir şey yok yani tâbi aldığınız kişi de önemli ben bunu satan bir arkadaşımdan almıştım 🥺😶
Azra41 gulsevyilmaz kullanıyorum :) kızım küçükken aldım şuan 15 buçuk aylık doktorumuzda boynun da gördü hiç bişey demedi. + Kötü enerjisini vs atması için 20 günde birkes toprağa gömüyorum sonra yıkayıp geri takiyorum :) her doktor farklı bişey söylüyor o yüzden yorum yapmicam
Bebegim3535 gulsevyilmaz kızım 5 yaşında 2 aylıkken taktım 4 yaşında çıkardım boynundan. Dış cikardigini bile hiç anlamıyorumduk şans eseri görüyorduk dişinin ciktigini. Hiçbir dişde ateş huysuzluk salya akması vs olmadı çok şükür. Hiç kopma yutma ağzına sokma gibi bir durumda yaşamadık belkide kendini bildi bileli boynunda olduğu içindir. 5 senedir düzenli gittiğimiz çocuk doktoru da takmayin şöyle böyle demedi hiçbir zaman.Ben etkisine inanıyorum şimdi oğluma da 2 aylıkken taktım inşallah yine faydasını görürüz.
1prensesannesi1 gulsevyilmaz ben kullandım ama sürekli değil genelde aksesuar gibi kullandık ve ona rağmen diş döneminde hiç salyası olmadı. İlk dişi patlarken bi gece huzursuzdu sadece ve sabahına dişi gördük. İkinci dişinden haberimiz olmadı diyeblirim.