Deletedmom_98 Hep kahvaltı paylaşıyorum bu sefer akşam yemeği olsun😄 Eşim dışarıda olacak bu akşam. O sebeple sofra kurulmadı. Mama sandalyesinden devam😁
Ececiiim Deletedmom_98 makarnayı ben yerim ancak porsiyon epey görünüyor😬 çocuğunuz baya büyük sanırım
prenses_annesi__ tosbikannesi6 konudan bağımsız ama ne sütü veriyosnz acaba uyumadan önce hep içer mi benim kızımda 2 yaşa girecek sütü uyumadan nasl vermeliyim teşekkür ederim 🥰
tosbikannesi6 prenses_annesi__ yok uyumadan önce hep içmez inek sütü veriyorum ama hep vermiyorum . Bugün annemdeyiz ve yemek yememekte çok ısrar etti bnde ballı süt içirdim bayıldı uyudu 2 buçuk yaşında oğlum
Aynenkanka [silindi] aşçı annenin ürünleri nasıl tuba ya, ambalajından dolayı bana biraz kalitesiz gibi geliyor tamamen ön yargı🫣 memnun musun
[silindi] Aynenkanka Ben sadece salçasını ve tarhanasını aldım. Yalnız salçası efsane utanmasam kaşık kaşık yicem 😀😀
Fatmaana Deletedmom_98 sabaha karşı uyuruz artık valla bugün neden böyle yaptı anlamadım uyandırsam da nazlanır ağlar 3 saattir uyuyor