CerenAyza 1 yaş ve sonrası için evde hangi aktiviteleri yapıyorsunuz, hangi oyunları oynuyorsunuz, hangi Şarkıları dinliyorsunuz ? :)
beyzzsenturkk_ CerenAyza ahahah etkinlik olarak ev süpürme toz alma çamaşır makinası doldurma yapıyoruz😂 evde kendime yardımcı büyüttüm zevk de alıyor yaparken
CerenAyza Biz daha çok tak çıkar oyuncakları oynuyoruz oyuncak dışında kavanozlarıda veriyorum kapaklarını takıp çıkarmak çok hoşuna gidiyor. Bir kaç gündür sepette hep kırmızı oyuncakları topladım onlarla oynatıyorum renk aşinalığı olsun diye düşünerek
kahrolsunDunya elinden tutup kutu kutu pense el el epelek oynuyorum o kadar hosuna gidiyorki. legolarini cok seviyor sekilli oyuncagi var onunla oynuyoruz sekilleri icine atiyoruz. kovalamaç oynuyoruz arkasindan kovalayinca cok hosuna gidiyor. daha var ama aklima gelen bunlar
Mervecm Tencere tava caydanlik… elimden tutup tüm gün evi keşfediyr yok biz etkinlik felan yapamıyoruz oyuncaklarinda yuzune bakmıyor malesef tüm gün evde peşimde geziyor iki dakika oturmk yok..