Komr 3 ay 12 günlüğüz çok huzursuzlanmaya başladı uykuya gecis zor ve ağlaya ağlaya yarım saatten fazla uyumaz 4. Ay atağı başlamış olabilir mi
glsm228_ Komr evet baslamis bizim o zamanlarda başlamıştı. 5. Aya girince birden kesilmişti. Şimdi de diş sancıları başladı 🥲
seme99 glsm228_ al benden de o kadar . Elimşzde bardak gorunca agzın yapıştırıyo damakları cok kaşınıyo ve acıyo sanırım ama bu akşam pik yaptı vala ağlıyorum sinirden. Ellerını dizlerıne vurarsk agladı ılk defa dedik acaba uyumak ıstemıyo mu aslında yanımıza alınca eğee uykusu yoksa susardı ama yok boyle değişik bi ağlama ay çıksada kurtulsak ya
Ayserose Bizimde 3 buçuk aylıkken başlamıştı Allahım 4.ayı hatırlamak bile istemiyorum çooook zordu artık ağlıyordum oturup Allah yardımcınız olsun 5.ayı bitmeye yakın düzelmişti bizim 🥲
pozitifanne06 Komr atağın 3.gunundesiniz benim kızdan 15 gün geride ordan hesapladım biz de 18. Güne girdik 35 gün sürüyor 4. Ay atağı
glsm228_ seme99 aynı şeyleri yaşıyoruz 🥲 4 gündür çok fena. Hep huysuz sürekli mizmiz. Ağlayarak uyanıyor uykularından. Tam düzeldi her şey dedik tekrar bozuldu ☹️☹️
melisskoktatar Komr merhalar bizde 3. Ay 15 günlüğüz aynı durum bizde de var gündüz uykuları yok denecek kadar az en fazla yarim saat uyku yapiyor surekli kucakta olmak istiyor asla yatmiyor uykudan uyanirken agliyor . Uykusu var gözleri kizariyor ne yaptiysam uyutamiyorum
kubra3551 Merhaba benimde bebeğim bugün tam 4 aylık oldu ve nerdeyse 1 haftadır atak dönemi başladı , üstüne bide öksürük ve burun tıkanıklığı başladı Allah hepimizin yardımcısı olsun 🥲