ksky Kaç gün sonra ağdaya gidilebilir 1 aylık olduk dikişlerim düştü bundan sonra açılma riski olurmu ağdaya gitmek istiyorum
Umay-gmz ksky 40 günlükken doktor kontrolüm vardı kontrolden sonra gittim doktora danışarak sorun olmadı
evlimutlucocuklu30 ksky benim de 44 gün oldu yarın gideceğim dikisim çok değildi yapana da dikkatli olmasını söyleyeceğim
ozgec ksky yanı bence bekle ya benım dıkısım 40 gun sonra dokuldu ama acısı yenı gectı 2 bucuk ay oldu ıstersen once jılet vs kullan bı sonrakınde agdaya gıt canım acımasnn hanı
Umay-gmz ksky valla ettridim yani kısıra bakmayın dedim önemli değil dedi😂aylardır görüyor zaten birde kıllı görsün ki doğuma ğç dört gün kala yaptırmıştkm zaten yani aşırı değildi
ksky Umay-gmz bende 38. Haftada yaptırmıştım en son çatı muaynesi yapacak diye ama 40+5 te gelince işin rengi değişti işte off 🫠🫠
minikoglummmmm ksky ben jileti vurup gittmistim çıktığı zaman da ağda yaptım utanırım ben öyle kıllı gittmeye
ksky ozgec jilet vurunca çok kalın çıkıyor bir yıldır ağda yaptırıyorum o yüzden jilet vurmak istemiyorum bilemedim bende ne yapacağımı
ksky ozgec Ben de utanıyorum öyle gitmeye de de jiletle vurmak istemiyorum ya ne yapacağımı şaşırdım ben de