nurkaradirek Bebeğimin kakasında kan gördüm ilk defa ama çok aşırı miktarda değil yardımcı olur musunuz daha önce başına gelen oldu mu ne yapacağımı şaşırdım (Bebeğim alerjik)
nsm nurkaradirek doktorla gitmelisin kaka testi vermek için kana bakmalilar birde diyet uygulamalı son günlerde yediğine dikkat edebilirsin ne yedin de kakadan kan geldi bunu düşünüp onu yememeye çalış benim bebeğim de alerji çoklu besin dediler şuanda 4 aylık
Neseligunler40 nurkaradirek alerjiden olmuş olabilir benim bebeğimde de oluyordu kabızlıktan korkulacak bir şey değildir bence
bal203 nurkaradirek smdi bizde de oldu 3 gundur gunder 4 5 kere kaka yapiyor ve belli saatlerde ağlamaktan morariyor doktora gittiniz mi test falan nasil oluyor
nurkaradirek yigitinannesi41 evet yumurta alerjisi var direk sütü de yasakladı doktoruma ama doktora kontrol için gidemedik tekrar randevu sebebiyle ve diyet açmaddo doktormz
nurkaradirek nsm gittiğm acil Doktor’u anal fistül dedi ishalden olmuştur dedi 😏 krem +probiyotik yazdı gönderdi
nurkaradirek bal203 biz o gün acile gittik orda gaita testi aldılar doktor anal fisür dedi krem ve probiyotik damla verdi alerji için daha gidemedik 4ünde gıdıcez