sairselll Oğlum 3 yaş, dört aylık boyu 101, kilosu 16. Normal mi acaba o kadar takan biri değilim aslında ama boyu kısa mi acaba? Benim boyum 1.74 eşimin ise 1,76. Acaba sonra mı uzar
Prensesannesii44 sairselll bence normal kızımda 3,5 yaşında 96 cm 16 kilo dün kontrolü vardı.doktor normal dedi boy birazda genetik aslında benimde eşim 175 ben 163🤣😀 ama oğlum 6yasinda baya uzun amcaları ve dayıları çok uzun onlara çekmiş 😂
Fusunf sairselll benim eşim bebekken aşırı küçükmüş ergenlikte birden uzamış boyu 188 😀erkekler genelde öyle oluyormuş ayrıca tabi genetik en önemlisi 🙏
apopot sairselll aynı aydalar oğullarımız benimki 100 cm kilosu 20 dr normal diyor sizde çok uzun değilsiniz anne baba diyor ama yaşıtlarının arasında gerçekten kısa duruyor bende üzülüyorum
livanurvealpinannesi61 apopot boyuna göre sizin kilosu fazla yaşına göre de fazla boyu normal ama persentil hesaplayınca kilosu sizin sınırın üstünde çıkıyor. Bizim de öyle boy 100 cm kilosu 17 ye yakın boyuna göre kilosu fazla.
Torpiktospa NeclaLeylaCeydaOhnealaneala Doktor boyuna kısa demedi mi acaba ? Benim kızım 18 aylık 85cm
apopot livanurvealpinannesi61 evet malesef kilosu fazla bende memnun değilim bu durumdan ama zayıflatamıyoruz
FatmaKrbkl sairselll oğlum 3 buçuk yaşında boyu 95 kilosu 12, sizin çocuğunuz da normal aralıkta zaten uygulamada bilgi veriyor ara ara, şuan ideal aralıkta çocuğunuz
Dorukcugummm sairselll benim oğlum da 3 yaş 4 aylık 98 cm 13.500 kg.Bana da hem zayıf hem kısa geliyor ki zaten kreste de sınıfın en minyon çocugu😞
sairselll Dorukcugummm Aslında gayet normal boyu bence ne uzun ne de kısa ama biz büyütüyoruz. Sizin eşinizle boyunuz nedir
Dorukcugummm sairselll eşim normal 1.78 ama ben kısayım 1.50🙈Bir kaç yerde şey okumuştum,erkek çocukları boyu babadan kiloyu anneden alır diye.Ay insallah öyledir de ileride atar boyu🙏Yanlış anlaşılmasın ama erkek çocugu sonuçta,çok da kısa olsun istemem açıkcası😏
sairselll Dorukcugummm Benim de boyum uzun yani babası ile aynı bile sayılırız lakin doktorumuz elbette uzayacak kapılara sığmayacak demişti ama bilemiyorum yani.