Yyagmur3 yumera bu videodaki çay tarifini yapıyorum ,siz yinede tümünü izleyin işinize yarar bilgiler edinebilirsiniz
bebegimiopmelutfen Bir kaç gün sonra 10 aylık olucak , 13 kilo. Yumurta, süt ve bütün kabuklu kuruyemişler alerjik. Özellikle kahvaltı öğününde elim ayağım bağlanıyor her gün aynı şeyler. Ama tabi rabbime hamdolsun dermansız dert vermesin bebiklerimize❤️❤️❤️
cinarasilay Kediperest benim bebeğim de 3 kilo doğdu 3 ay kontrolü gittiğimizde 600 gram almıştı ama toplamda 6kiloydu bana da yetmiyor mamaya başla vs dedi. Ama doktorumuz çok iyi olduğunu söyledi. Hemşirelere çok aldanıp kendini etkileme derim bende çok üzülmüştüm. Bu arada bebeğin kaç kilo doğdu oda önemli çünkü gelişimde
Yavrularim2 Egemeneslihan 2500 dü 2200ze düştü hamileyken 1 hafta yattım hastanede bebek kilo alsın diye yattığımda 1850grmdi
Yavrularim2 Egemeneslihan benim kızım da 3 ve 4 aylikken çok az almıştı reflüsü varmış 15 20 gün ilaç kullandık hem kusmasi du hemde kilo almaya başladı
Birpamugunannesi Beyzanurr00 kızım günde 5 kez kaka yapıyor sanırım sebebi o ve doktora götüreceğim bi normal mi anormal mi durum
Beyzanurr00 Birpamugunannesi ya valla benim goturmedigim doktor kalmadı hepsi normal diyo artık götürmuyorum kilo için
mirayada-sevda sblnzl ya ama üzülmüyor musunuz neden böyle.. biz sürekli alerji dr gitcez gidemedik gitcez inşallah :(
Yavrularim2 Egemeneslihan emerken falan kusuyordu bi yandan emiyor bi yandan geri çıkartıyordu kesik şekilde değil bildiğin sütü çıkartıyordu