Yaseminokcu Dün gecedendir ateşi 38 39 değişiyor calpol veryrm ama çok hafif düşüyor tekrar yükseliyor acile götürdüm ama p.tesi çocuk doktoruna götür dedi ateşi düşsün diye ne yapabilirim normalde diş döneminde çıkar ama calpol verigim gibi düşerdi bu düşmüyor
beyzzsenturkk_ Yaseminokcu iburamin yazmıştı doktor bize calpolden güçlü demişti ama saat aralığı fazla kaç yaşında bebek kızım 13 aylık
17072023baloglum Yaseminokcu gecmis olsun oncelikle bizimde sali gunu basladi atesimiz 2 gun acilr git gel yaptik gecmedi persembe cocuk doktuna goturdum yatis aldik ishal olunca enfeksiyon varmis. Ben surekli yuzunu yokadim koltuk altina falan soguk uygulama yaptim dus aldirdim. Bolendusurmeye cslidyim ilac harici bizimde inqtla dusmuyordu elleri ayaklari morardi. En son acile kostum tahlil yaptılar eger inatlq devam ediyorsa ateş enfeksiyon olabilir bizde basta dis die suphelendik
Sese Yaseminokcu bu ateş yüzünden geberdim resmen kaç gün uğraştım. Yavrum yandı kan temiz kaka temiz idrar temiz. Üstelik hastanede kimle konuşsam hepsinin dilinde aynı şey sebepsiz ateş anlayamadım gitti tam onu atlattık dedim bu seferde influenza oldu tam delirmedik oldum
Zeynolu Yaseminokcu 3 gündür aynı durumdayız 38-39 arası gidip geliyoruz sebepsizce. Bu gece de böyle geçerse acile gideceğim