Zeyyy 4 buçuk aylık kızım öğleden önce yarim saat öğle sonu yarim saat uyuyo sadece 😣 gece uykusu çok sorunlu değil çok şükür ama gündüz çok fenayiz hiç bi iş yapamıyorum uykusu olduğu için çok huysuz hep kucakta duracak her yerde uyku sayfaları takip ediyorum yöntem deniyorum olmuyo galiba beceremiyorum😔 siz neler yapiyosunuz neden uyumaz bu bebişler uyku penceresine dikkat edin diyolar takip ediyorum saati gelince uyutmaya çalışıyorum olmuyo
ilknurcelik Zeyyy bizde öyleydik bence o zaman daha iyiydi en azından gece uyuyordu şimdi ne gündüz ne gece 😭
Yasemin_Tahir-Mete Benimde aynı durum gece uykusu iyi bi sıkıntı yok ama gündüz uykusu hic yok hep öğlen uykusuna alıştırmaya çalışıyorum ama yarın saat anca uyuyor hep kucakta durmak istiyor yatırınca ağlıyor hic bir iş yapamıyorum bunada şükür diyorum 5 gün sonra 4 aylik olcak oğlum
Zeyyy ilknurcelik yapmayın tek umudum büyüyünce düzelmesi gece uykusuna bi şey olmasın ınsallab aman Allah korusun 😣☺
Zeyyy Yasemin_Tahir-Mete inşallah biraz uğraşacağız ama bugün yalansız 6 kez yatırdım motosiklet geciyo uyaniyo artık tekeri patlasın diye söyleniyorum kendi kendime 😄
Yasemin_Tahir-Mete Zeyyy beni evden görsen çıt çıkartmıyorum valla uyanır diye bunlarda geçecek inşallah