Umutunannesi_ Yumurta tadimina kaçıncı ayda başlamalıyım ve haşlanmış yumurtayi yutmakta zorluk cekermi kıvam verebiliyor musnuz yumusatmak için bogazina kaçar diyede korkuyorum açıkçası
BENOYLEUYGUNGORDUMM Umutunannesi_ 6 aynın içindeydi yumurtayı verdiğimde korka korka verdim tabi parmağımın ucuyla 3 gün parmakla verdim arttırarak sonra zaten kahvaltısına katıp verdim. Şükür alerjisi çıkmadı. Minik minik verin
rozeriin Umutunannesi_ haşlanmış yumurta değil tabi ki dün doktora gittiğimiz de doktorumuz yumurta sarısını çok az verebilirsiniz demişti kayısı kivaminda olması lazım
hazalp Umutunannesi_ 5 ci ayda ek gıdaya başladım ama yumurtayı 6 cı ayda verdim önce sarısını verdim çay kaşığıyla suyla açabilirsiniz … sonra baktım alerjisi olmadı irmik yumurta elma ezdim onları kahvaltı olarak verdim 6 cı ay sonunda beyazını yedirdim ezdim onuda baktım alerjisi yok tam yumurta verdim ezerek
ay5k Umutunannesi_ 6.ayda verdim beyazını da sarısınıda aynı anda başladık sayılır önemli olan alerjisi varmı yokmu kontrol ederek tadım yaptırmak