38+0dakontrole gittim nst sırasında dediler hareket hiç yok denildi. 2.kez bağladı doktor o sırada hemşireler başımda ellerinde vişne suyu ile bekliyorlar içirip hareketi takip edecekler ikinci de de kıpırtı yok Aceba uyuyor mu dediler gidip muz, supangle çikolata ye de diler yaptım. Ama 3. de yine olmadı şansta bu ya kendi doktorum da doğuma gitmiş. 2 saat bekledik gelmesini geldi ve ultrasonla baktı. Kordon dolanmış riske atamam 3 kez kordon dolanmış ve nabzı çok düşük dediler. Hiçbir eşyamız yanımızda değildi. Yatışını yapın eşinizin biz acil ameliyata iniyoruz denildi. Üzerime 2 hemşire gerekli eşyaları giydirdi acil doğuma alındım. Belime 4 kez epidural iğnesi yapıldı 3 ü başarısız oldu. Tansiyonum 21 Olunca komple uyutalım dediler hayır nolur görmek istiyorum dedim. En son bir kez daha deneyeceğiz olmazsa uyuturum dedi ve oldu. Beynime pıhtı atmaması için başımı aşağı alıp ayak kısmımı yukarıda tuttular. Oksijen tüpü taktılar ve başımda 3 hemşire benimle konuşuyordu hepsi başka birşey diyordu soru soruyordu. Aklım oğlumdaydı. Ve sonra işte hayatımda duyduğum en güzel ağlama sesi. Biricik oğlum Kayra’m doğdu. Yanağıma yüzünü değdirdiler. Onu sağda uzak bir yere koydular bakımını kontrollerini yapıyorlar di. Kıyafetleri gelmemiş ısıtıcı pattaniyelere sarın dediler. Eşim son hızla gaza basıp eve gitmiş hatta trafik cezası bile yemiş kırmızıda geçtiği için. Bebeğimi görünce yapılan sakinleştiricilre rağmen tansiyonum daha da çıkmış. Bu nedenle komple uyutulmuşum. Uyandığımda odadaydık. Eşim gelmiş, bebeğim giyinmiş yanımda ama sıvı yuttuğu için hırıltısı varmış cihaza bağlanmış, annem babam eşimin ailesi herkes oradaydı. Üzerimi annem uyurken eşimle giydirmiş tesettürlü olduğum için başıma eşarp bile bağlamışlar. Herkes bebeğin başındaydı ama birtek annem benim elimin üzerindeki kanları siliyordu o bakıyordu bana. Gece olduğunda başımda kanser hastası annem kaldı. Oğlumu alıp bana veriyordu saat başı emzirmek için. Bir ara annemde uyudu. Karnımda kocaman kum torpası ile oksijen tüpü burnumda kulağımı yanaştırıp nefesini dinliyordum oğlumun. O gün anladım evet annelik böyle birşeymiş diye. Allah isteyen bekleyen dileyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eğlesin 🤗