Umay-gmz Bebiş 4 aylık oldu doktor kontrolünde doktor hiç demir le ilgili bişey sçylemedi ben söyleyimce aaa demir yazalım dedi 7.500 kilosu, ocean demir aldım şimdi ama başlamaya biraz tırstım neden anlamadım , demiri tüm bebişler kullanıyor mu
BeMelly Umay-gmz biz ileri derecede demir sorunu yaşıyoruz.bevsgimi goturmedik doktor bırakmafim. En sonunda iyi birini buldum. Bebeğim 6 kilo günde 16damla veriyoruz. Sizin demir deposu sorununuz yok ise günde 5samla veriliyor. Birde ocean bu konuda yetersiz kalıyor. Kesinlikle ferrum alin
churchil Umay-gmz 4. aydan sonra rutin yazıyolar demir damlasını 9. ayda da tahlile göre devam ediliyor ya da bitiriliyor.
Umay-gmz BeMelly nasıl sorun yaşadınız kaç aylık, baktırmadı ki demireine ben sorunca direk alın dedi
BeMelly Umay-gmz direk hemotoloji doktoruna götürdüm iki aylikkken kan değerleri kritik seviye altındayken bekleyin üç hafta dedi. Bebeğim bı hafta dayanamadı. Sevk edildik başka ile yine sorunlar devam etti. Sonrasında 5saat uzaklıktaii bı ilde tedaviye başlandı. Bazıları doktor olamıyor malesef
Umay-gmz churchil 4 Ay 4 günlüüğüz başlayalım mı yani , tek bi doktora güvenilmiyor artık geçelten ocean aldım bugğn ğzsrinde 4 yaşdan başkanacak yazıyor eczacıya sordun ruhsat alavilmek için öyle yazıyor dedi bana tüm bunlar saçma geliyor yalan yanlış herşey , niye ruhsat vermiyorlar o zmaan
churchil Umay-gmz d vitamini için de öyle yazılıyor 4 10 yaş arası diye ama o da rutin bebeklere başlanıyor. Kullanmayın diyen doktor yoktur heralde ama sizinki neden atlamış bilemedim. Devlet hastanesine götürüyorum kızım doktorumuz her gittiğimizde soruyor d vit , demir kullanıyor musunuz diye keza sağlık ocağı da soruyor.