hatcakose morsevenanne9 benim oğlumda 4 aylık oldu :) gün içerisinde oyun oynuyoruz, tummy time yapıyoruz, konusabildigim kadar çok konuşuyorum onunla. Bazende kitap okuyorum, kelime dağarcığının gelişmesi için öneriliyor. Bu şekilde gün bitiyo :)
tugclrn morsevenanne9 Kucakta bol temasla geçiyor günümüz. Keşfetmek gezmek istiyor. Ana kucağında beni izliyor mutfaktayken. Oyun halısını çok seviyor. Onun haricindede uyutmaya çabalamak 1 saat sürüyor.uykusu yarım saati geçmiyor. Uyku ve emmede gerileme var malesef
_mom20 morsevenanne9 şuan o kadar zorlaniyorum ki oyuncaklarla oyun oynuyorum ağzına katmaya çalışıyor ağlıyor oyun halısına yatırıyorum ağlıyor o kadar huysuz ki anlatamam herşeyi yemeye calisiyor nasıl zaman gecirecegimi bile bilemiyorum herhalde atak haftasındayiz 🤦
hatcakose morsevenanne9 bizim uyku problemimiz vardı zaten şimdi de aynı şekilde devam ediyo. Gün içinde sabah uykusu dışında kısa kısa uyuyo, şimdi de öyle. Sizde ?
morsevenanne9 hatcakose evet bizimde öyle sabah sadece bir saat aralığında çok güzel uyuyor ama ufacık seste uyanıyor gecede bazen uyanıyor bazen çok güzel uyuyor önceden uyudumu çok güzel uyurdu sabaha kadar şimdi zorlanıyor uykuya dalarken felan sabahlarida bazen çok az uyuyor birde ses duydumu hemen irkiliyor çok
meteninana Üç ay dolduğu gün yeni huylar edindi. Asla yatmak istemiyor. Oturtamıyoruz da henüz. Ana kucağında kalkmaya çalışıyor. Kucakta nereye kadar 🙄
morsevenanne9 _mom20 benim kızımda aynı herseyi ağzına götürmeye çalışıyor goturemeyince sinirlenip ağlıyor felan bazen durduk yere başlıyor ağlamaya huzursuzlanmaya uykular kısaldı zor dalıyoruz artik uykuya birde çok küçük sese uyanıyor
hatcakose morsevenanne9 ay evet bizimki de sese karşı çok hassas. 4.ay uyku gerilemesinden sonra düzen biraz daha oturuyormuş, inşallah bizde de öyle olur 🤷🏻♀️
morsevenanne9 hatcakose inşallah ama düzelecek gibi durmuyor biz 4 ay 15 gunluguz hala aynı inşallah 5. Ayda daha iyi olur diyicem ozamanda dişler baslicak
beste05 Benim kızım 4 buçuk aylık oldu bugün dönmedi hiç.sağlık ocağındaki hemşire dönmesi lazım bu aralar demişti. Bişeyler uzatıyorum. Almaya falan çalışıyor ama bi türlü dönemiyor.siz de durumlar nasıl?
morsevenanne9 beste05 benim kızımda dönmüyor daha bence çocuktan çocuğa göre değişir diye düşünüyorum bilmiyorum 5. Ayda doktor kontrolümuz var ona kadar döner herhalde hergun döndürmeye çalışıyorum ama donmuyor yüz üstü yatiriyorum geri dönmeleri daha kolay olurmuş öyle alışırmış ama bizimki sinir oluyor donemeyince ağlamaya başlıyor