Heraninannesi Kızlar herhangi bir korsede göbeğiniz düzeldi mi pahalı alanlar var daha iyi işe yarıyor diye
Thesra Heraninannesi Ben pahalı olsun diye almadım işe yarıyor diye yamune aldım 1 haftada 7 cm inceldim gerisini siz düşünün☺️☺️
Mavimm Heraninannesi ben de tam bu konuyla ilgili bi post açayım diyordum be güzel etmişsiniz açarak 🤗.. sezaryenle doğum yapalı 17 gün oldu alsam dikişlerimi ağrıtır mı ya da geç mi kaldım ?
Zeynepalidaghan Heraninannesi yamuna aldm iyiki almişim göbek kalmadi ve 40 ım cıktığinda eski kilomun altindaydım
Miray1616 Heraninannesi ben arkadaş tavsiyesiyle bildiğiniz en ucuz yün koraelerden kullandım 37 günlük olduk göbeğim hemen hemen eski halini aldı o kadar araştırdım düşündüm hiç gerek Yokmuş meğer 🤗
Heraninannesi Thesra bende aldim yamuna hicbir işe yaramadı verdiğim paraya yazık ettim ve rahatsız etti beni 😊
Heraninannesi Mavimm yok canm ben doğum yaptım 1 hafta sonra kontrole gittim doktor takabilirsin dedi estetik mi dikisin
Thesra Heraninannesi Düzenli kullandınızmo bende inanılmaz işe yaradı çünkü ilk başlarda evet rahtsız ediyor hatta çpk zorluyor ama pes etmemek gerekiyor çünkü vücudun alıima süresi var alıştıkdan sonra yokmuş gibi oluyor 🙂🙂
Mavimm Heraninannesi evet canım estetik dikiş artık nasılsa henüz görmüş değilim 🙈çünkü karnım toplanmadı 😣
Burcutuna Ben sezeryan oldum doğum sonrası sanki karnımda bir çocuk daha var gibiydi 5inci gün ucuz korse kullandım ve 1 haftada karnım inanılmaz indi hatta herkes o karın nasıl bu kdar inebildi dediler kesinlikle korse kullanın hatta dikişede iyi geliyor ağrı olmamasını sağlıyor
Melisahsendursun Burcutuna bende sezeryan oldum 14 gun oluyor korse takmk istiyorum gobegim kaldi ama dikislerime bisey olurmu korkuyorum benim yapistrma oldu saginda solunda dikis var sadece
Serimzrk Bende almak istiyorum ama kopçalı olanlar çok acı veriyormuş pentinin çorap gibi olandan almayı düşünüyorum da emin değilim yine de
Thesra Zeyk Onu bilmiyorum canım ya😕😕sporla desteklersen yarar ama kesin yani karnı kaslardan desteklemekde çok önemli