fatmanur1616 Kızlar 2 aylık olduk pazartesi günü doktora gideceğiz kalça ultrasonu da çekilecek nasıl çekiliyor bilen biri anlatabilir mi nasıl çekiliyor canı yanıyor mu bezi de çıkarıyor muyuz
aliana13 fatmanur1616 yokncanim ben yeni yaptirdim korkucak bişey yok bezi cikartiyorsun uzatiyorsun karninin altina ozel bolgesininde biraz yukari yani bir demir oarcasi koyuyolar tam ismi ne bilmiyorum sonra işik geciyor ve cekiyor cocuk uslu durmali gurcistanda cektirdim ben boyle yaptilar
Mree fatmanur1616 biz bezi çıkartmadık hafif sıyırdık. Ultrason ile baktılar canı acıyacak bir durum yok içinz ferah olsun🙏🏻
mrymkrm fatmanur1616 normal gebelik kontrolünde kullanılan ultrasonla bakıyorlar hiç canının yanacağı bir durum yok bezi de tamamen açtırmıyorlar hafif sıyırıyorsunuz
pasamm001 Bizde Çarşamba günü randevusu var korkacak bişe yok can yanmasida yok evet bezi mecbur çıkaracaklar bakabilmek için ama herhangi acı felan olmayacak uyutmaya çalışın karnı tok olsun yeter geçmiş olsun 🙂
utkummm Ogulluana ne zamn bakiliyo fark ediyo mu 38 gunlukken gotursem bakiyolar mi bide cocuk doktoru mu bakiyo yada cocuk doktoru mu yonlendiriyo gidicemiz bolumu nasi oluyo tam olarak
Esmaozc04 fatmanur1616 biz bezi hafif siyirduk saga ve sola yatırıp bakıyorsun korkulacak bir durum yok
AdaBebekAnnesi fatmanur1616 çıkarmıyorsunuz önce bı yanındaki bandı açıyorsunuz hemen tıpkı sizin karnınıza bakılan ultrason gibi jelle oraya dokunuyor sonra diğer tarafın bandını açıyorsunuz aynısı oraya 1 dk lık bir iş yani ağrı acı yok doğal olarak bizlerin ultrasonuyla aynı🌸
Ogulluana utkummm çocuk doktoru yönlendirmişti bizi. Hayır çocuk doktoru bakmıyor radyolojiye gidiliyor yetişkinlerin gittiği bölüme. Tam hatırlamıyorum ne zaman gittik sanırım iki aya yakındı.
HaniiiKaaaa utkummm bizde 38 gunlukken sarilik oldu diye gittik doktor kalca için ultrasona yönlendirdi
HaniiiKaaaa utkummm Bi hafta sut icmedi mama da veremedim etrafımda insanların başkalarından açlıktan sarilik olmuştu
HaniiiKaaaa utkummm çok şükür eski oranla daha iyi en azından Uykuluyken Bi de uyanınca içiyor uyanık olduğu zamanlar içmiyor 3 ay 5 gün oldu