Aynur83 Bebeğim 42 günlük altı temiz gazları yok karnı tok uyumuyor sinir oldum ya oturdum çakıldım oturduğun yere 😱😱
ArasAkbulut Aynur83 4 saat yine iyiymiş, 49 günlük bebeğim günde sadece 6-7 saat uyuyor o kadar, tüm gün uyanığız 🤷🏻♀️
alchn Aynur83 27 günluguz gündüz uyuyor ama dünle bugun 1 saat uyup uyaniyor gece ayakta bende çok zorlanyorum nedeninj anlayamıyorum
Mom0870 Aynur83 23 günlüğüz biz benim oğlum da akşamları 5 saat uyumuyor uğraşıp duruyorum ama bizde yoğun gaz sorunu var. İnternette kolik albümü var anne karnındaki seslerden esinlenilmiş bazen bizde işe yarıyor
findikburun Aynur83 ayyy hiç sormayın yaa benim kızım 6 aylık deli gibi uykusu var ama sabahtan beri toplasan 1 saat uyumadı 😕
Uraz24 Bazen uyur bazen uyumaz annesi sinir olma zor biliyorum ama bu günler geçiyor benim oğlum 7 aylık bazen 10 saat uyumuyor nedeni yok ben banyo yaptırırım genelde evin sıcaksa yaptır bakalım uyur belki
Fatmaklc Aynur83 bisey olmazki canımm kucgaına yatır banyoda sen otur iskemleye bi guzel dikkatlıce yıka