yigitinannesi41 Sezeryan olalı 82 gün oldu ama hala adet olmadım. Normal mi bu durum. Siz ne kadar sürede oldunuz kızlar
Dorukunannesifatihinbitanesi yigitinannesi41 komsumda aynı dönemde doğum yapmıştık ben hemen olmuştum ama o bebek yedi aylıkken adet oldu olmuyordu
yigitinannesi41 Meri-Mel normal bir durum mu yani olmamam 2 gündür mide bulantısı var test yapmaya da korkuyorum birsey çıkar diye
Dorukunannesifatihinbitanesi yigitinannesi41 şüpheli bir durum yoksa normal herkesin bünyesi farklı çünkü
yigitinannesi41 1cocuksevdasi adet olmadım mide bulantısı da olunca tekrar mı hamilelik var diye korktum
1cocuksevdasi yigitinannesi41 bende 2 ay oldu doğum yapali adet olmadım bekliyorum ne zaman olcam diye olsam keske kendimi sis hissediyorum
yigitinannesi41 Sevah mide bulantısı var bir kaç gündür adet olmadan tekrar hamilelik şüphesi oluyor mu onu bilmiyorum . Acaba yine mi diye düşünmeye başladım
Sevah yigitinannesi41 olması mümkün değil ama korunun yinede çünkü adet ile beraber yumurta oluşuyor annenin rahminde Siz yine de test yapın tam hastalık havası brlki ondan bulanıyor mideniz
Sevah yigitinannesi41 hayırlısı olsun inşallah ama yumurta adet olunca oluşuyor o yüzden Kesin eminseniz ben hiç duymadım etrafımda
yigitinannesi41 Sevah bir kaç gündür mide bulantısı yaşayınca acaba mi diye kuşku duymaya başladım. Test de alıp yapmadım