Britneyspears Arkadaşımın bebeği 10 aylık ama hala emeklemiyor O da yürüyecek diyor hemen Öyle olan var mı bilmiyorum da ben
bakkalemzigi Britneyspears öyle de olabilir bir anda yüreyedebilir daha erken benim kızım 1 yaşında emekledi
yenianne01 Britneyspears evet kızım emeklemedi sevmedi emeklemeyi yürütecek aldım onuda sevmedi yaşına yakın bir anda kalktı yürüdü ve asla emeklemedi yürüdükten sonra bile hiç sevmezdi yüz üstü uyumayı bile
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala Evet emeklemeden yürüyen bebekler var. Eşimde emeklemeden yürümüş, hatta kızım emeklemek yerine sürünüyor, babası gibi emeklemeden yürüyecek bu diyorlar, biyerlere tutunup ayağa kalkıyor, 2-3dk kadar tutunarak ayakta duruyor
Dorukunannesifatihinbitanesi Britneyspears öyle olan varmış. zaten emeklemek bir gelişim göstergesi değil .doktorlar bunu baz almıyor
Meri-Mel Britneyspears Evet var hiç emeklemeden yürüyen hatta arkadaşın kizi önce yürüdü yani 5-6 adim atıyordu benim kızım emekliyordu sonra kızım yürüdü o da emekledi ve bir iki gün sonra yürüdü