ilknurbozkurt Kızım henüz 14 günlük sol gözü çapaklanıyor 1-2 gündür ne yapabilirim tecrübeli anneler tavsiyelerinize talibim
larinmrn ilknurbozkurt benim kızım da 17 günlük bir gözü çapaklandı sağlık ocagına götürdüm damla verdi geçti birde çay demi ile sil demişti öyle yaptım canım
sarazydn ilknurbozkurt benim kızım 45 günlük ondada çok oluyordu zor açıyordu gözünü masaj ve pompalama yapın iki üç günde tamamen geçiyor YouTube yazın yeni doğan göz masajı cikicak öyle yapın faydasını göreceksiniz
Nurdemirrr ilknurbozkurt benim kızımdada olmuştu göz damlası verdi doktorumuz hemen düzeldi sonra tekrarladı göz doktoruna götürdüm aynı damlayı tekrar kullandık çayın demiyle her uyandığında sil demişti göz doktoru her uyandığında çapak oluyordu bende çayın demini ısıtıp pamukla siliyordum öyle düzeldi bizimde
ilknurbozkurt larinmrn çay demiyle birkaç defa sildim de her çapaklandığında silsem demle olur mu ? Yoksa günde 3-4 defayı geçmemeli mi ?
HaniiiKaaaa Ben elimi yıkayıp kurulayın gözlerine masaj yapmıştım burun tarafında olan çukurlara hafif bastırarak masaj yap Bi günde geciy8r YouTube videolar var bak istersen
sarazydn ilknurbozkurt bana da hemşire demişti çay demiyle sil diye işe yarıyordu ama sonradan tekrar oluyordu göz pompalamasi çok işe yaradı
ilknurbozkurt Nurdemirrr bende götüreceğim pazartesi günü inşallah bizimkide geçer yapışıyor gözü açamıyor öyle olunca
sarazydn ilknurbozkurt üç defa sabah öğle akşam şeklinde bide her seferinde 5 defa pompalama yapıyordum yani gözün uç kısımlarına parmaklarımı bastırıp kaldırıyordum 5 defa
Nurdemirrr ilknurbozkurt bizimde öyleydi bi süre sonra ilerledi kiste dönüştü gözü şişmişti kocaman çok korkmuştum göz yaşı kanalı tıkanms dedi göz doktoru damla hemen fayda etti birde dediğim gibi her uyandığında ılık çayla sildim uyanınca gözünü açamıyordu doktora gidene kadar ılık çayla silin göz doktoru çayın zararı olmaz her uyandığında sil rahatça açsın gözünü demişti
sarazydn ilknurbozkurt giturmenize gerek yok bence her yenidoğan bebekte görülebilir bu, doktorlar zaten pompalamyi öneriyor YouTube yazın çıkacak nasıl yapıldığı
ilknurbozkurt Nurdemirrr o seviyeye gelmeden çayı ve masajı yapacağım tavsiyeniz için teşekkür ederim 🙏🏻
Beyzatlass Oğlumda dört aylık olduğunda geçti masajı hep yapıyorduk ama çayla silmeden önce masaj yap ondan sonra sil ya da masajı yap ondan sonra göz damlasını damlat gün içinde masaj yapmaya devam et göz doktoru bize öyle demişti geçti hemen
minem3428 Benimde bebeğimin gözünde çapaklanma oluyor iki birde elini sol gözüne doğru kaşıyor ve şuan gözünün beyaz kısmında kanlanma olmuş ne yapabilirim