Buseespi Bebeğim sekiz aylık, tutunup kalkıyor ve yeni yeni öğrendiği için düşüyor kafasını vuruyor. Tedirgin oluyorum birşey olacak diye, çok hareketli bir bebek bazılarına engel olsakta bazen küt diye vuruyor kafayı. Çok tedirgin oluyorum
Acemimother Buseespi sanki ben yazdım 8 aya girdi bebeğim sürekli çarpıyor hep yanında yım ama anlık oluyor:(
anniiiii Buseespi @Acemimother kızlar benim 6 aylık oğlum var “kafa koyucu” yastık öneririm trendyolda var
Buseespi Acemimother evdeki eşyaları azalttım olabildiğince uygun bir ortam hazırladım fakat yok başaramıyorum. Ne yapıcaz kafasına bişey olucak korkusu beni korkutuyor
Buseespi anniiiii ondan da var aldık ama tutmuyor kafasında, çıkarıp atıyor. Dizliklerini çıkartamıyor sadece
Ecekusu Kızım bir buçuk yaşında aşırı hareketli 9 tane yiğenim kızımdan uslu kızım kadar hareketlisini görmedim sürekli bir yerlere çıkıyor bugün bile komidine çıktı düştü kafa üstü sürekli gözüm üstünde ama anlık oluyor işte bazen artık engel olamiyorum o kadar yoruldum ki hergün çabucak büyüsün uslu bir çocuk olsun diye dua ediyorum halim kalmadı artık istediği olmayınca ağlıyor dikkatini dağıtmaya çalışıyorum bu ara yemek masasının sandalyelerine sardı sürekli üstüne çıkmaya çalışıyor ağlıcam artık tuvalete dahi gidemiyorum diş dönemi diye sürekli anne diye ağlıyor