Elisave Günaydın hanımlar 14 aylık kızımın bağışıklığı çok düşük neredeyse her hafta hastanedeyiz iki gündür balgamlı öksürüyor bey öz bey toniç vermelimiyim alerji ateş ishal yapar mı bağışıklığının güçlenmesi için ne yapmalıyım
livanurvealpinannesi61 Elisave ben bey öz mix kullanıyorum. Bey toniç in tadı çok ağır sirke VS var içinde o yüzden almadım çocuğunuz içerse karıştırıp içirin alerji yapmaz ama yine de takip edin pekmez alerjisi yok ise içebilir.
livanurvealpinannesi61 -Ygtbgra hangi ürün alerji yaptı arkadaşın bahsettiği ürünler doğal ürünler içinde pekmez özleri var diğeri de doğal sirke
-Ygtbgra livanurvealpinannesi61 organik çam kozalağı şurubu verdim arkadaşlarım çocuklarına kullanıyordu çok iyi geldi uzun zamandır hasta olmadılar dedi araştırdım herkes memnun kalmış organik diye bende aldım bi tatlı kaşığı verdim o gece heryeri kızardı pişman oldum 1 haftadır daha yeni geçmeye başladı alerjisi doktor büyük ihtimal ondan kaynaklı dedi
livanurvealpinannesi61 baharnevaa Bi arkadaş alerji yapabilir yazmış o yüzden yazdım ben içeriğinde pekmez var diğerinde de sirke var.
Elisave @"Meryemtkgz Teşekkür ederim bende sadece bey öz mix vereyim pekmez alerjisi yok sizin çocuğunuzun bağışıklığına iyi geldi mi her gün mü veriyorsunuz
livanurvealpinannesi61 -Ygtbgra kozalak şurubu bazı çocuklar da alerji yapıyor evet. Arkadaşın bahsettiği üründe sadece pekmez özleri var pekmez özlerine alerjisi yok ise öksürük için çok iyi bey öz mix ve organik bey atom