sweet__mom Kızlar 37 derece inip yükseliyor fitil vermem için illa 38 gormemi lazim yavrum yanıyor sıcaktan resmen oda ısısını düşürdüm huzursuz oğlum onun için daha ne yapabilirim😭
fistikagaci sweet__mom çok geçmiş olsun , alnına eklem yerlerine ilik bez koydunuz mu, ateşi hep aynı noktadan olcmeyin karından falan da Bi ölçün ılık Bi duş aldırın saçı islatmadan belki denemissinizdir tabi de ben hatirlatayim istedim
Bet25 sweet__mom annem lımonu corapla ıslattı gıydırdık ole 2 3 kere bıde eklemlerını sürdük koltuk altına flan Uyudu uyandı gectı hemen atesı calpol verdım 1 kerede
sweet__mom Dün gece doktora gittik bisey yok normal dedi 38 fitil verin dedi ama insanın anne yüreği dayanmıyor 37 arası gidip geliyor huzuru yok aglamamak için zor tutuyorum kendimi😭
MnkKrtl sweet__mom bizim doktorumuz fitil önermiyor atiş düşürücü verin ateşi çok çıkarsa 4 saatte bir verin ılık duş aldırın en son çağre fitil diyo hep bi duş aldırın isterseniz şuan benim oğlumundaa ateşi var hasta olucak 🥹 geniz akıntısı da var uyuyamıyo huzursuzlanıyo
sweet__mom fistikagaci hepsin yaptm canım ates banamasin demiyor calpol vermiştim dün yüksek görmeden boş yere vermek istemiyorum bide doktorum fitil verin dedi calpol çok kullanmayın dedi😭
sweet__mom MnkKrtl çok geçmiş olsun😭 3 boyunca su değmeyecek dediler kuzum sadece ıslak bez ile soguk kompleks yapıyorum ama ateş 37 arasj oynuyor resmen korkulu rüyam birde ben calpol vermiştim dün doktorum da calpol vermeyin dedi fitil de anlamıyorum yani nasil popisine girecek minik kesip verin dedi inşallah hic birine gerek olmaz atlatırız
sweet__mom birguzelanne_ keşke duş aldirabilsem 3 gün yasakmış dün acile göturdum doktor normal dedi calpol verdigm söyledim fitil verin hemen düşer dedi bende ne yapacagimi kararsız kaldım inşallah hic birine gerek duymam
fistikagaci sweet__mom o zaman hastaneye gidin vakit geçirmeyin kan ,idrar testi falan yaptirsanz Allah korusun inşallah geçer
MnkKrtl sweet__mom inşallah biran önce iyileşir miniğin canım sanada geçmiş olsun çok 🙏🏻 sadece su neden değmiycek onu anlamadım aşı falanmı oldu
sweet__mom alparslan221 of ne olacak bizim halimiz hala ateşi 37 inip çıkıyor kafayı yicem ne zaman bitecek aşı etkisi Allahım😭😭
sweet__mom Bet25 ateşi 37 inip çıkıyor 38 görseydim ya fitil veya şurup verirdim ama devami yok iste çok canımı sıkıyor hale ayni
YLD_ sweet__mom canım geçmiş olsun aşı olmuş anladığım kadarıyla şifa olsun. Ama aşıların hepsi hemen hemen ateş yapıyor her ay bizde çekiyoruz. Ben olduktan sonra ateş takibi yapıp 37 yi görünce hemen calpol veriyorum 6 saat sonra tekrar. Ertesi güne düzeliyor ama bu süre bazen uzuyor 2 güne kadar. Aşılar ateş gapar 37 de çok waaoow bir ateş değil doktorda normal demiş endişe etme bu kadar sen sakin kalmalisin Allah’ın izniyle geçer bezlerle basınç noktalarına kompres yapıyorum 6 saate bir de calpol veriyoeum ben hep
Bet25 sweet__mom işde lımonu sıkıp çorabını ıslatın gıydırın yada ayaklarının altına eklemlerıne sürün 1 kac defa
sweet__mom YLD_ çok sağol canım benim maalesef aşı bebeğimin düzenini alt üst etti bazen sadece durduk yere ağlıyor yavrum uyuamıyor bende 6 saate bi versem calpol iyi gelir mi ne yapsam geçirmiyor su yasak duş aldırmak istesem ne yapacagimi hic bilmiyorum elimkolum bağlandı resmen ve dün geceden belli böyleyiz
Lunaaaaa sweet__mom bebeğiniz kaç aylık 37,2 lerdeyse ateşli sayılmıyor, zaten büyük ihtimal aşıdan ağrısı vardır o yüzden huysuzlanıyordur minnoş, panik yapmayın sık sık alnını yüzünü elinizi ıslatıp koyun, bi de hava aldırmakta bu hafif ateşte işe yarıyor
YLD_ sweet__mom yani hiç bilemedin ağrı yapar verin demişti benim doktorum. Kimisi de ateş 38.5 olmadan vermeyin diyor. Ama benim doktorum bir sakıncası yok ağrısını keser en azından demişti veriyorum ben o şekilde hep
sweet__mom Lunaaaaa 2 aylık biliyorum canım ates sayılmıyor ama 37 düşmüyor havlu koyuyorum ama ise yaramıyor gibi