strongmother6 Uyuyor 5 dk sonra uyanıyo katıla katıla aglıyor ne yapacağıma şaşırdım neden olur ne yapayım yardımcı olur musunuz
ayseee_ strongmother6 diş olabilir kızımda ilk dişi çıktığında sekiz aylıktı ve bir gece dediğiniz gibi kalkıp baya ağladı asla susmadı parol verdik salladım ettim ama ne fayda çok ağladi en son duş aldırdim öyle uykuya dalabildi, sabahına dişi çıkmıştı, zeytinyağı sürebilirsiniz damaklarina eğer diş belirtileri varsa
redizepol1 strongmother6 Biraz önce uyandı. Öyle bir ağlıyorkiiiii. Tutamıyorum. Geriye doğru atıyor kendini. Su verince sakinleşti 🥲 geri uyudu. 1 yaş bizimde 1 aydır böyle. Sabah baktım 2 azı dişi patlamışş🥲🥲 sizde sabah olunca bi kontrol edin belki dişleri geliyodurr
AdArdaa strongmother6 bizde öyleyiz bacım yalnız değilsin . Bende az önce bunu sorguluyodum neden bi insan uyanır uykusunda bağırır karnı tok altı temiz delirmemek elde değil
strongmother6 Oguzunannes evet bende düşünüyorum aslında suan hastaneye gitsek bısey yapmazlar sanırım ılk defa bu kadar agladıgını gördüm bende cok etkilendim :(
strongmother6 ayseee_ yaa aynen böyle şimdi kendi uyudu artık uykusuzluktan dediğin gibi bi banyo duş aldırayım umarım rahatlar ve çıkar sağ olasın 🌸
morsevenanne9 strongmother6 atak haftasından, dişten,gazdan,uyku gerilemesinden vs vs 🤷♀️🤷♀️🤦🏻♀️ bizde aynıydık gazini çıkartmadan uyutmayin ben öyle yapıyorum şuan normale döndü inşallah bidaha olmaz diye dua ediyorum surekli birde atak haftasindada olabilir
Tekbenimsucumguzelolmakdemi strongmother6 +1 benim oğlumda öyle çok yoruyo beni ne yapacağımı şaştım. Eğer bu bir sendromsa Biran önce geçer inşallah.