kimbumadam Yiyecek olarak 😋 böyle farklı bir şeyler yemek istiyorum Mutlaka denenmeli mükemmel bir şey dediğiniz şeyler neler Patisvis , Kurutulmuş trabzon hurması gibi Hani bi milka gibi tüketmediğimiz şeyler anladınız
bebitonunannesi_ kimbumadam evlendiğimden beri ilk defa bıgün rus salatası yaptım sjsjsj.Değişik yemeeeek suşi ,istakoz filan olabilir belki yemişsinizdir 😅
kimbumadam bebitonunannesi_ Kız he yedim ya aslında bilinmeyen bir şeyler arıyorum Makro 1500 tane var ama paramı riske atamam 😂
Aptalllarsizi kimbumadam sabah nasıl uyuyacan kaç saatlik uykuyla ayakta kalıyorsun 😅benim bebe hala uyanık ya😩he bide kardeşim geldi ondan rahatım geçen gece sabah 5 te uyudum 9 da uyandım uykusuzluktan sinir yüklenmişti patlamaya hazır bomba gibiydim ama sabaha rahatım 😅
Aptalllarsizi kimbumadam 18 saat uyuduğumu bilirim 🤣asla 8 saat yetmez bana en fazla 12 saat aptalın önde gideniyim 😌
Avesila kimbumadam Maraş Çöreği 🤌🏻 Mado’da bulabilirsiniz onun dışında Kahramanmaraş’ta bulunur. Çayla birlikte çok güzel gider ama çörek gibi yumuşak bir yapısı yoktur. Daha çok kurabiye gibi.
Aptalllarsizi kimbumadam yooo bebelerimin benle hiç alakası yok aynı kocam çok uyumazlar uykuyuda sevmezler bu saate uyanık ama sabahın köründe başımın dibinde anne kalk dicektir😅