Pembebeyaz 2 aylık bebeğim var ve hafif öksürüyor ateşi makattan ölçtüm 37.6 küçücük bebeğe ne yapılır ki
Ozgesen48 Pembebeyaz makattan ölçümde 1 derece kadar yüksek gösterir..ama elinizle de hissediyorsanız ılık bir duş aldırın.. eklem yerlerine ıslak bez (sirkesiz) koyun .. Benim oğlum yeni düzeliyor.. 11 aylık ama ben evde bunları yaptım önce.. 40 dereceyi gördük..telaşlanmayın, şimdi ben de oglumunkini olcsem o değerde olur .. koltuk altına bakın
Aslidemir-98 Öksürüğü için prospan şurup verebilirsin canım tamamen bitkisel bir şey ilaç değil yani. Ama ateşi bilemiyorum çok geçmiş olsun
Pembebeyaz Çocuk doktoru bu saatte yoktur acil doktorlarına da hiç güvenmiyorum geçen 3 yaşındaki oğlumu götürdüm 2 defa her biri başka bir teşhis koydu sonra çocuk doktoruna götürdüm düzgün bir tedaviye geçtik
Balannesi Pembebeyaz Ateşi gayet normal bir ateş. Öksürüğü için bitkisel birşey yapamazsınız çok küçük. Burnu tıkalıysa sıcak buharlı bir banyo yaptırabilirsiniz
Tugceeeee12345 Pembebeyaz hemen hastaneye götür enfeksiyon kanında ise bebek çok küçük tehlikeye girer vakit kaybetme hemen acil
Tugceeeee12345 Pembebeyaz evet 5 gün hastanede yattık enfeksiyondan çok şükür şimdi iyiyiz Allah’ıma şükür anında götürdük çünkü benim bebeğimde 1 buçuk aylık daha
Bartununannesi Üzerini inceeltin bebeğin, oda ısısında ki suyla biz bezi nemlendirin, eklem yerlerine koyun. Sık sık tekrarlayın. Ates düşürücü paranox s fitil verebilirsiniz.
duruliyasmom Ayak altı, alnı ve koltuk altına limon sür canım ateşi düşer, enfeksiyon vücuttan atılır.
Pembebeyaz duruliyasmom çok etkisi oluyor mu limonun bide 3 yaşındaki oğlum çok öksürüyor ne önerirsiniz
Tugceeeee12345 Pembebeyaz 37.8 falandı sonra 38 oldu hastanede ihmale gelmez ateş vücutta bir enfeksiyon olduğunun ve metabolizmanın bağışıklık sisteminin bununla savaştığının göstergesidir diş vs çıkarmayacağına göre hanımefendi neden direniyorsunuz hastaneye gitmemek için bebeğiniz sizin canınız yani götürün bir kontrol ettirin birsey çıkmazsa ne mutlu size ama eğer enfeksiyon varsa geç kalmayın bebiş çok küçük daha çünkü
duruliyasmom Pembebeyaz ben ayak altına Vicks sürdüm ve pekmeze tereyağ eritip ılık şekilde verdim. Sıcak su torbası koydum uyurken sırtına yakın yere öyle geçti canım.
Zuleyham Pembebeyaz doktoruna fitil yazdir hemen etki ediyo fitil ucuna krem sur pisik kremi olabilir makattan koy atesi hemen duser insallah