PeekaBoo_ Nzl0000 goon premium soft külot bez kullanıyorum yaklaşık 10 aydır falan çok memnunum, sızdırma, pişik vs yapmadı bizde
Minel-inannesi Nzl0000 eski nesil molfix stoğum vardi, biticek diye goona gectim. Ne bi tasma ne bi sizma ne bezden kaynakli pisik olmadi. İnşallah bozmazlar bu bezide. Ha o molfixi yeni nesil diye piyasaya suren akli evvelin aklina yanayim.
Sulennn Doğduğundan beri molgix premşum şort kullandım aşırı memnunum hala kullanıyorum ama gece yatarken külot bez takıyorum sadece artık 6 aylık… Goon külot bez aldım ben de denemedim daha ama molgix ten cok memnunuma
MelekPotter Minel-inannesi ben de aynı şekilde.. eski nesil çok iyiydi bunda inovasyon yapicaz diye batirmislar..goon ben de almayı düşünüyorum
Minel-inannesi MelekPotter külot bez kullaniyorum. Molfixe gore ölçünce bi tik daha buyuk gibi goon ama molfixte 4kullaniyodunuz mesela 5e geçcektiyseniz goona gecince 1 paket daha 4numara kullanin sonra numara buyutun diyebilirim kendi tecrübeme dayanarak.
MelekPotter Minel-inannesi aslında şöyle.. Molfix 4 ve 4 Maxi karışık kullanıyorduk ama stogum bitti. Ben de sleepy ye geçtim. Fakat onun da hem sızdırmazlık sorunu oldu hem de bel kısmı çok rahatsız ediyor çocuk kaşimaktan kizartiyor o kısmı..ben de neye geçsem diye düşünüyorum goon mantıklı geldi yorumları okuyunca. Sanki dediklerinizden 5 numarası daha iyi olur gibi geldi. 13 kilo icin
Minel-inannesi MelekPotter 13kilo icin 5daha iyi olur tabi, benimki 10 kilo molfixtede goondada 4 numara kullaniyorum