Alparslann__ Gece uykularında ağlayarak uyanıyor korkuyor mu diş mi anlamadım sizde böyle bir durum var mı
TgbHmzz Alparslann__ 5 ay 8 günlük bebeğim uykuda ağlana değil de çok aık uyanıyordu meme istiyordu geçti atak döneminden olabilir diş de olabilir tabi kaç gündür böyle
annemioldumbensimdi_ Alparslann__ diş te olabilir ama bence atak dönemi Benim kızım da 5 aylıkken öyleydi 1 ay ne çektik valla çok kötüydü
Umutunannesi_ Alparslann__ bu ara bizimde öyle uykudan uyandiginda bazen durduk yere gün içinde çığlık çığlığa ağlıyor korkmuş gibi
hayatkl Bızımde 4ay 10 günlük aynı sorun var ağlayarak uyanıyor atak haftası olablır diye düşünüyorum ağlıyor uyanıyor sesımı duyuyor sakınlesıp tekrar uykuya geçiyor.
Esolatte TgbHmzz TgbHmzz 5 ay 2 günlük bebeğim söylediğiniz gibi çok sık uyaniyor ve hep memede göğüslerim yara oldu artık emzirmekten ben diş olabileceğinden şüpheleniyorum çok zorlanıyorum şu sıralar
vecihi Alparslann__ evet uyurken bir anda ağlamaya başlıyor dudağını büküyor. Hemen konuşuyorum annem yanındayım bir şey yok diyorum. Bakıyor. Tekrar uyuyor.
Alparslann__ annemioldumbensimdi_ yüreğim ağzıma geliyor her defasında dün hiç uyumadı bende uyumadım şimdi yine ağlıyor
annemioldumbensimdi_ Alparslann__ bebeklerin belirli atak haftaları var canım internetten bakabilirsin ama çaresi yok malesef bol bol sarıl öp yapacak başka bir şey yok malesef