Miraninannesi77 Kızlar reglım 3 gün sonra bıtıyor Şuan sadece leke geliyor yarın düğün var saçlarımı siyaha boyamak istiyorum boyanır mı herhangi bı gunahı vs varmı yada boya tutar mı
Tamomoz Miraninannesi77 Canım reglle saç boyamanın ne ilgisi var hem de günahla nasıl bagdastirdin anlamadım vallaji
Binnur23 Miraninannesi77 Beyazın varsa zor kapanabilir bazen etkiliyor bazen etkilemiyor … Dini boyutuda ne alaka dicem şimdi gelcek din hocaları beni gavur ilan edecek ama cidden dinen regliyle saç boyamanın ne alakası olabilir
Deryaderya3 Miraninannesi77 gusulsuzken yapmıs oluyorsun dıplerın uzayana kadar aldıgın abdest kabl olmaz canm tırnakları bıle gusulsuzken kesmeyın duyor hocalar dini sasırtmayın duyenler gelır hıc cevap veremem gercegı söyledim ne zmandkı dınle ılgılı seyler olsa hep saranlar oluyro
Miraninannesi77 Tamomoz vallahı dini boyutunu çevremdeki insanlar reglken saç boyanmaz tutmaz ve gunah dediler buraya sormak istedim bende bilmiyorum canım annemiz
Miraninannesi77 Binnur23 hayır hiç beyaz yok canım aktı boya düğün için yenıden boyamak istiyorum bende dini boyutta bişey bılmedım için buraya sormak istedim
Binnur23 Miraninannesi77 beyaz yoksa birşey olmaz genelde regl iken beyazı olanların beyazı kapanmıyor ..
Miraninannesi77 Betelgeuse_ ay bende anlamadım yaaa tanıdığım herkes boya tutmazzz vs dıyor ne alakaysa burda bilinçli annelerimiz var buraya sormak istedim
egeemm Miraninannesi77 hormonlar nedeniyle renk tutturmak zor ve çabuk akar denir ama siyahsa bişey olmaz ve dinende hiç bir sorun olmaz. Konuşmak için konuşmuşlar
Okuyanbiranne Miraninannesi77 ben boyattığım zaman derimde lekeler kalıyordu. Gusül deriye işlenen şeyin altına geçmedikçe olmuyor.En iyisi böyle noksan şeylerden uzak durmak