ZmrtDila 24 günlük ağız ve burnundan kusma 🤮 mama kullanıyorum ek olarak Aptamil yaşayanlarrr reflü mü acaba
Defnedilan34 ZmrtDila bi doktora görün canım reflüde olabilir fazlalikda kusabilir ama en iyisini doktor bilir
haticed_ ZmrtDila Biz de aynı şikayetle gittik reflü dedi doktorumuz. Siz de doktorumuzla bir görüşün bence🙏
haticed_ ZmrtDila Bir de beslenmeden sonra geviş getirme vardı bizde ve boğazına geliyordu yedikleri. Bunlar da reflü belirtisiymiş varsa eğer sizde de dikkate alın.
Elizduru ZmrtDila reflü büyük ihtimal canım bezim 15 günlüktü başladı. Simdi azaldi 2.5 aylık olduk. Lütfen gece uyurken dikkat edin ağız dolusu uykuda kusabiliyorlar nefessiz kalıyorlar sağlıkla büyüsün bebisler
ZmrtDila Gece hiç uyumuyorum burnunda agızdan gelir diye reflü yatağı var Ama yinede izliyorum uykudaykende kusuyor bazen inş azalır 1 aylık aşımızdaaa sorucam
Elizduru ZmrtDila bizim idrar enfeksiyonu da cikti. Doktor demişti eger kusması 1 fincani geçiyorsa reflü dışında baska sebepler olabilir tahlil yaptik enfeksiyon cikti o kadar dirençli bir enfeksiyondu antibiyotik fayda etmedi serumla iyi olduk biraz