Elifduru11 Merhabalar kadın doğum değerlerime baktı şeker yüksek çıktı ve polikistik over hastasıyım bu yüzden bana glifor önerdi kullanan varmı kilo vermede deetkisi varmış lütfen bilgisi olan yazabilirmi?
sino12 Elifduru11 merhaba cnm ayni hastalik bendede var evet duzenli kullanildiginda zayiflatiyor biraz bagirsaklari calistiriyor ve unsilin direncini dusuruyor ve tabi evlat sahibi olmak istiyosan bire bir bi ilaç duzenli kullan
Elifduru11 sino12 evlatta isterim ama sağlık sorunum için özellikle kullanmak istiyorum pcosada iyi geliyormu
Ebruacr Ben kullanmıştım canım sonra hamile kaldım hamile kalınca bıraktım içmedim bidaha bende çok mide bulantısı yapmıştı
pinar1905 senmsii evet iştahınız kesilir şekerli gıdalara isteğiniz azalır çünkü şekeri dengelenir insülini düzeltir
senmsii pinar1905 Teşekkür ediyorum bende ilacı bugün kullanmaya başlayacağım iştah problemim var ve insülinimi dizginleyemeyorum diyetle denedim olmadı şimdi doktor ilaç verdi
pinar1905 senmsii ben de şeker hastayım kullanıyorum eğer dikkat ererseniz zayıflarsınız ben üç haftada 80 kilodan 75 e düştüm metformin kullanıyorum gliforls az çok aynı şey
senmsii pinar1905 Zaten yeme ataklarım kesilse beslenmeme dikkat edip sabah leslie yaparak kilomu düşüreceğimi düşünüyorum beni yoran aniden gelen yeme atağı ve sinir