Azra41 Slm annelerim . Başlıkta yazdigim gibi kullanan var mı ? Evde kedim var + doktor alerjik olabilir demişti kızım için. Polar , yün , toz , kıl , tüy , peluş oyuncak falan uzak tut dedi kızdan . Kullanan varsa marka önerisi alabilir miyim ?
cnkl Azra41 hava temizleyicisi olarak buhar makinesinden bahsediyorsanız e bebekte nimomed marka var 1000 tl gayet iyi üflüyor nemlendiriyor öneririm 🙏
asyrz Azra41 bizde de kedi var ve hava temizleyici kedi tüyünü asla azaltmıyor. Azaltıyor diyen yalan söyler. Hava temizleyicinin asıl amacı havadaki gözle görülmeyen partikülleri ve havadaki zararlı gazları temizlemek. Kedi tüyünü azaltması için alacaksanız tavsiye etmem. Ama genel olarak evin içinde temiz bir hava istiyorsanız tavsiye ederim.
Sedaalya Azra41 daikin hava temizleyicisi var bizde memnunuz. Toz olarak baya azalma oldu valla. Ama kedi tüyü için birşey diyemem
Azra41 asyrz kedi tuyunu azaltmak değil niyetim haliyle toz oluyor hava da uçuşuyor ne kadar temislik yapsakta amacım havanin temiz olmasi
Azra41 Sedaalya uçuşan tüyler oluyor ya toz , vs vs ondan bahsediyorum bide trendyolda yazılan yorumları okudum evinde kedi olup memnun olanda var. Evimi sürekli supuruyorum bende havadaki o toz ve evin havasını değiştiriyor mu rahat nefes alabliyor muyuz onu soruyrum 🥹
Azra41 Deletedmom_89 kız nerde 😅 alerji sadece kedinin tuyunden olmuyor ki kendi sacimiz , kilimiz vs haliyle dökülüyor yere. + Bide 3 senedir bende hiç biryere veremem üzüntüden bişey olur ömür boyu izdirabini çekerim valla
bosanbacim Deletedmom_89 evet arkadasiminda ayni durumdu kedi gidince hergün temizlik yapti cocugu rahatladı
Deletedmom_89 Azra41 xiaomi kullanıyorum canım. Yani mükemmel, gözle görülür bir etki değil ama atıyorum ortamda koku olduğunda vs direkt gideriyor. Demek ki işe yarıyor bi nebze 😂😂
Sedaalya Azra41 kesinlikle daha rahat nefes alıyoruz. Sabah kalktığımızda burnumuz tıkalı olurdu şuan asla olmuyor mesela
Deletedmom_89 Azra41 Valla eşim almıştı ama nereden bilmiyorum media markt falan olabilir. Yani havayı temizliyor kesinlikle bizim de kuşlarımız var mesela onların odasına koyduğunda odanın havası temiz oluyor baya. Ama hani salona koydun tozlanmayı geciktiriyor mu? Hayır 😂
Sinem61 Azra41 ben xiaomi aldım 1 aydır kullanıyorum. Evcil hayvanimiz henüz yok o konuda bir sey demiyim ama havanin kalitesi arttı bence. Kizimin gece uyanmalari çok azaldi hatta bitti gibi bişey
Azra41 Sinem61 heh işte sormak istediğim bu. Model söyleme şansıniz var mı yada nerden aldinzi acaba ?
Azra41 Deletedmom_89 havayı degistiriyor mu peki ? 😅 Hani böyle çok sıcak olurda cam açarız evin içi ferahlar ya ondan da mı olmuyor ya😅
Deletedmom_89 Azra41 oda büyüklüğüne göre oluyor aslında ya küçük yerlerde hani öyle süper fresh olmuyor ama bi serinlik veriyor hdkdn
Sinem61 Azra41 avm den kendi mağazasından aldık modelini eşim gelince sorup size haber vereyim olur mu