Adaarya09 Kızlar 2. Çocuk nasıl bi duygu, çok mu yorucu, aralarında ne kadar fark olursa daha kolay 2. Çocuk istiyorum ama uykusuzluktan çok korkuyorum
Littlemansmom Adaarya09 zor evet ama alışıyorsun büyüdükçe işler biraz daha kolaylaşıyor şöyle düşün denizdesin boğuluyorsun ama ölmüyorsun.
aysyllmz Adaarya09 oğlum 4 yaşında bende 2 gün önce planlı sez. Oldum ilk doğumum normaldi 🤣2 gün önce yaptım doğumu gayet güzel masallah diyim 🫶😊 oğlum kreşe gidiyor zaten omunda etkisi olabilir
ay5k Adaarya09 Çocuklarımın arasında 4 yaş var ilk zamanlar biraz zor olmuştu ama zamanla günlük rutinleri oluşturunca kolaylaşıyor diyebilirim
One-life Adaarya09 15 yıl aradan sonra oldu ben çok keyifçi biriydim öğlene kadar uyurum çay kahve sigara filmler diziler günler falan hayatım 180 derece değişti çok yoruluyorum uykusuzum 6 aylık bebeğim hiç bir çay kahvemi sıcakken içemiyorum ama çok mutlu bir anneyim severek yapıyorum hepsini iyiki olmuş oğluşum siz hazırsanız zor ama keyifli 15 yaş ara da size fazla olabilir ama bize de sürpriz oldu
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala Başlarda çok zor, fiziksel olarak yorulmasan da psikolojik olarak çok yıpranablrsn.Uykusuzluğa insan Bi süre sonra alışıyor
Beratim17 One-life rahata kavuşup tekrar seneler sonra başa sarmak zor olmuş sizin için. Benim oğlum da uykuyu hiç sevmiyor çok zor bi bebek bende 2.yi çok seneler sonra düşünüyorum bi aksilik çıkmazsa yada hiç yani
merve171214 Adaarya09 oğlum 27 aylık kızımda 2 aylık çok şükür bu zamana kadar hiç zorlanmadım ne uykusuzluk ne başka bir şey ama oğlum çok çok sakin bir çocuk belki etkisi vardır kıskançlık vs de yapmadı hiç aksine çok seviyor kardeşini yardım etmeye çalışıyor
tubasd Adaarya09 uykusuzluk yorgunluk olmadan olmazki ilk cocuktada okdu 2. De de oluyor tabiki 3 yıl 3 ay var aralarında çok şükür yuvarlanıp gidiliyor bir şekilde
One-life Beratim17 Allah gönlünüze göre versin sizin de evet zor oldu ama iyiki oldu büyük bi renk geldi hayatımıza eşimde diyo sizi bilmem ama bana çok iyi geldi diye
AnVN Adaarya09 4 yaş var aralarında biraz ilk çocuğa da bağlı. İlkiyle iletişim güçlü ise bi şekilde zor olsada gidiyor. İlkte beni en zorlayan uykuydu zombi gibi geziyodum 😂 şükür bunda o kadar yok uyuyabiliyorum 😂 daha 5 aylık olduğu için ilerisini bilemiyorum