ayselaytkn Bebeğim iki aylık oldu ama sütüm iyice azaldı emerken elimle sıkıyorum artık canım aşırı sıkılıyor ne yapmam lazım acil lütfen
zeyneperll ayselaytkn kuru dut kaynatıp suyunu içtiniz mi hiç ben faydasını gördüm baya meyve suyu su bol bol için faydası olur inşallah
Ada000 ayselaytkn benimde öyleydi ayalrdir merak etme o alıyordur vardır sütun ben hep yok sandım meğer bebek cekiyormus hiç endişe etme
Tork ayselaytkn sagmayla emme farklı olur bebegim emdikten sonra ağlıyorsa yetmiyordur incir incir uyutması tahin helvası da çok süt yapıyor sık sık emzir ve bol su iç
mbctnnn O emsin emdikçe çoğalıyor ağlasa bile mama verme doymuyor diye gerçekten ona alisiyorlar bence sonra bol bol su iç tahin ye o çok susatıyor şimdi kış ya birde memede gelmiyor ağlıyor ya bazen ayakta emzir daha çok çeksin ki çoğalsın sütun hiç merak etme Allah’ın izniyle cogaltirsin bebeğin ammedigi zamanlarda power pump yöntemi var sağım makinasıyla onu yap oda 20 dk sağım 10 dk mola 10 dk sağım 10 dk mola 10 dk sağım oda sütü cogaltiyor inan dua edersin
glrsmsnlu Isırgan otu, kimyon tohumu, rezene bunların üzerine kaynar su döküp bekletiyorum sonra süzüyorum etkisi olacak gibi ben de yeni yapmaya başladım günde 2-3 bardak içiyorum