Papatya-eylul88 Bebisleriniz ortalama ne kadar uyuyor kızlar gündüz gece? Ve saat kactan sonra gece diye hesapliyorsunuz
zeyneperll Papatya-eylul88 gün içinde 4 kez yatıriyorum kısa kısa uykular oluyor tabi akşam 8 den sonra gece uykusu oluyor karanlıkta yatıriyorum daha verimli oluyor
aysebb Papatya-eylul88 7-8 arası güne başlıyoruz. 3 ay 25 günlüğüz. Akşam 10 a kadar 4-5 kere 1-1,5 saat gündüz uykusu yapıyor. 10 gibide gece uykusuna yatırıyorum bebeğimin uyku durumuna göre. Gece ise genelde 2 kere kalkıyor beslenmek için
denizprenses1912 Papatya-eylul88 4 ay 18 günlük bebeğim ve şuan atak döneminde. Tadımız tuzumuz hiç yok ve ne gece ne gündüz uyumuyor. Ben de onunla uyuyamıyorum tabi ve baş ağrısından ölücem sanki😔 kaç saattir uğraşıyorum daha ayağımda sallıyorum. Yatağa bıraktığım an çığlığı basıyor. Şu atak dönemi bitsin de isterse hiç uyumasin razıyım.
ebebe Papatya-eylul88 gündüz 3 ya da 4 kez yarım saatten toplam 2 saat gündüz uykusu yapıyor. 9-9.30 arası gece uykusuna geçiyoruz. 11 saat de gece uykusu uyuyor kızım 4.5 aylık. Ama arada bozulur gibi oluyor 4. Aya girdigimizden kaynaklı. Ama genel hattı ile böyle
Lilysa Oğlum iki gün sonra 3. Ayını dolduracak hala gündüz uykularımız neredeyse hiç yok 15 20 dk anca uyuyor. Gece uykusuna ise 10 da geçiyor. Ben ayarlamadim kendi kendine oturdu gece uykusu ama uyurken de hep huzursuz yani ha uyandırma uyanacak gibi. Mıkırdanip durur emdiği düşünce ağlar aylar oldu rahat bir uyku uyumadım desem yeridir 🥲
tukase gündüzleri yarım saat. gece ise belirleyemedik hala kaçta yatacağını. bir bakıyorum 8 de uyumuş bir bakıyorum 12 de. çok kafasına buyruk :) 3 aylığız bizde ve bu aralar gece çok sık uyanıyoruz :(
kbrmhmt 2 ay 10 günlük bebeğim, sabah 6 buçuk 7 gibi kalkar gece uykusu çok şükür düzene girmeye başlıyor gece saat 11 12de tam uykuya dalıyor ancak bazen 10 buçuk da oluyor mesela şu an uyudu gündüz uykusu da çok az