morrrrengiiii İyi akşamlar kızlar Sprial Takılmak istiyorum devlet hastanesinden randevu aldım acaba regli olma gereksinimi var mı giderken bide gider gitmez takılıyorlar mı acaba umranıye devlet hastanesindnenaldım bunarada
Antep27 morrrrengiiii adetin 3. Günü takılıyor ben taktirmak istedegimde adetin 3. Günü gel demişti gittim ama takamadi hemşire canım acıdı doktoru çağırın dedi cagirmayin ddm taktirmicam diyip cikmistim
9-Meva-28 morrrrengiiii adetli olmanız şart değil bende devlette taktırdım kanda genelik baktılar sonrada taktı zaten
Iremylcnkya07 morrrrengiiii adet olman lazım tabi form veriyolar onu oku diyolar imzalıyorsun sana sorulr soruyo işte regl döneminle alakalı sonra uygunsan takıyolar
morrrrengiiii Antep27 ayın 29una randevu verdi bana adetim geçmiş oluyo galıba, adet gününe nasıl randevu denk getırıcem ki peki
Antep27 morrrrengiiii düzenli bir şekilde olduğum için denk getirmiştim ben suzinde duzenliyse öyle yapın diğer ay için
9-Meva-28 morrrrengiiii hayır hiç acılı bir işlem değil 5 dk da takti sadece sonrasında hafif kasik ağrısı oldu o da hemen geçti zaten. Yani adetsiz de takılıyor doktorunuzla görüşün istersiniz