lou Kızlar bebeğim 1 aylık ve ellerini yumruk yaparken baş parmağını da avucunun içine alıyor sizin bebekleriniz de böyle mi ?
yagmursahbazdamar lou benim bebeğim de 2,5 aylık. Hep öyle yapıyordu. Arada yine yapıyor ama artık genelde açık. Gelecek aylarda düzelir😍
yavrupotuncek lou aç olabilir dogudugundan beri her aç oldugunda karnı doğana kadar yumruklarını sıkıyor benim bebeğim
lou yagmursahbazdamar pinkopink yavrupotuncek internette olumsuz şeyler okudum serebral parsi diye bi hastalığın belirtisi yazıyordu bayaa korktum 😞
lou Hcmy_ doğru söylüyorsunuz doktorumuza sordum farklı bulgular da olur muayene de değerlendiririz dedi
Ecem__ lou oyle olur zaten..bide bebeklerin simnir sistemi tam olusmadigi icin ellerini bilincsiz kullanirlar belli bir aya kadar..normal yani
Ecem__ lou internette arastirma yapmayin google amca hastalik belirtisi diyor ama çozum sunmuyor..hep alavere ya
Ecem__ lou simdi merak edip oglumun dogdugu andan 3 aya kadar olan resimlerine baktim bi kac tanesinde o sekilde eli..4 bin tane resmi var oglumun..suan 21 aylik olacak bi sıkinti yok