Neset Benim oğlum da 8 aylık oldu bize doktorumuz 6 aylık kontrolünde demişti uyku eğitimi verebilirsin artık diye. Oda şöyle demişti; ilk gün rutinleri yaptıktan sonra beşiğine koyuyorsunuz sandalye çekiyorsunuz yanına ama hiç göz temasında bulunmak yok bakmicaksınız hiç çocuk ilk gün 45 dakka ağlarmış. 2. Gün tekrar aynı dokunma bakma hiçbir şey yok 20 dkka ağlarmış 3. Gün 5-10 dakka ağlar uyurmuş. Ama asla denemedim ben çünkü dayanamam yapamam biliyorum ağlatmakta istemiyorum yani. Doktoruna da söyledim hatta yapamam ağlasın istemiyorum diye. Oda mecbur ağlayacak dedi sadece 3 gün dedi yani ilk günü atlatan ztn başarılı oluyor dedi keşke hiç ağlamasalar fln ama yakın arkadaşı bilmem nerenin başkanıymış çocuk bişeycisi hiç dinlemedim oraları🙈 o böyle demiş ama istemedim ben. Hiçte bir eğitim vereyim demedim bir şey yapmadım hala kucak ve ya ayakta uyuyor ve çok geç uyuyor çok yoruluyorum zor oluyor ama bilmiyorum neden başlamıyorum sanırım hazır değilim eğitime🙈 zorlu geçiyor diyorlar kıyamayıpta yarıda bırakmaktan korkuyorum sanırm☺️ Yapan herkesi tebrik eder başarılarının devamını dilerim😀