Mirmir_ Külot bez almayı düşünüyorum ilk defa kullanacam kilosuna uygun gelmezse diye tereddütteyim daha önce kullanan tecrübeli anneler yardımcı olur musunuz
Morusevenanne Mirmir_ külot bez sleepy uzun süre kullandım çok rahat ama sleepy mesela primaya göre daha kücük
redizepol1 Mirmir_ kızım 1 yaş 10 kilo Sleepy 6 numara kullanıyorum. Geceleri kullanıyorum. Denemek için almıştım ama çok sevdim çok pratik. Stokladığım paketler bitsin hep külot bez alıcam. Sizde deneme amaçlı küçük bir paket alabilirsiniz
Mirmir_ redizepol1 bebeğimin kilosunu şuan tam olarak bilmiyorum ama 8-9 kilodur 4 numara olur mu sizce
uguremi 3 numaraya kadar uygun görmüyorum şahsi fikrim çırtçırtlı daha kolay oluyor bacaklarını aldırmak zor oluyor çünkü ama 4 numaradan sonra daha iyi bence
Mirmir_ uguremi bebeğim hareketli daha pratik olur diye düşündüm normalde 4 no kullanıyoruz bi tık büyük ama 3 te küçük külot bez büyük olur mu ki
uguremi Mirmir_ gayet güzel taşma falan olmuyor ama biraz küçük oldukları için giydirmesi çıkartması sıkıntı oluyor yani ben sevemedim ama 456 numaralar için bebekte ele geleceği için daha avantajlı bence
Tansukiz Mirmir_ kızım 1 yaş 9 kilo molfix 4 numara kullanıyorum cırt bezden gına geldi yok altını ayarla yok üstünü tak ayağa kalkar yamulur falan kilot bez mis gibi valla çok iş gördü bende. Sızdırma falan da yaşamadık gayet memnunum
Morusevenanne uguremi yanlardan yırtıyorsunuz zaten zor değil bence ama yürümeye basladıktan sonra külot giydirir gibi çok daha basit