Aysedemir__ Selam kızlar ek gıdaya başladık 7 aylığız oruç tutmak istiyorum emzirirken sabahtan akşama kadar acaba herhangi bi etkisi olur mu ?
Deletedmom_89 Aysedemir__ Ya valla benim oğlum 1 yaşında ama bırak oruç tutmayı öğle yemeğini atlasam bile şekerim düşüyor halsizleşiyorum
Aysedemir__ strongmother6 ya ben normalde bile fazla yemiyorum acaba tutabilirmiyim dedim de ilk gün bi denerim olmadı
zeyslittlebaby Mutlaka olur emzirmenin en önemli yani beslenmek. Gün boyu aç olursak sütun kalitesi mutlaka düşer. Ben tutmayı düşünmüyorum bu yüzden Zaten emziren anneye farz değil.
Drysmsn Aysedemir__ geçen yıl oğlum 2 aylıktı ramazan da tutmadım şu an geçen yıl kı oruç borcumu tutuyorum 1 aylık oğlum da 13 aylık sütüm yerınde bır sıkıntı olmadı Aktıf emıyor Ramazana da tutacağım nasipse
Sarallemmm Aysedemir__ ben geçen sene hamileydim tutmamiştım bu sene emziriyorum 3 aylarda niyetlendim ve pazartesi perşembeleri tutuyorum hiç sıkıntı olmadı gayrette yeterli sütüm bebeğim de maşallah kilosu boyu önde gidiyor sağlıklı besleniyorum bizi etkilemedi bebeğim 8 aylık
1prensesannesi__ Aysedemir__ bende tutmicam valla emziriyorum sadece çünkü sütün devamlılığı içinde beslenmek sart bol bol su içmek lazım bide o yüzden tutmayın sizde
1prensesannesi__ Aysedemir__ 3 ay 18 günlük canım benimki sadece anne sütü alıyor bide o yüzden tutmayı düşünmüyorum
beyoglu67 Aysedemir__ kizim da iki gün tutmuştum da halsizlikten ölüyorum. Suan bi de iki cocukluyum Minigim de 2,5 aylık Bu sene tutamicam maalesef ben de😔
Aysedemir__ beyoglu67 senin daha küçükmüş canım aynen tutma bende ilk gün tutucam bakayım iyi giderse hep tutarım 😀