Elifkurtulduuuu Merhaba bayanlar bebegım 10 aylık 5 aylık hamileyim airfry işimi rahatlatacağını düşünüyorum model önerisi olan var mı Karaca nasıl ya da kullanıp begendıgınız model
iremisteya Elifkurtulduuuu karaca köz kullanıyorum çok memnunum her şeyi onda yapıyorum diyebilirim kesinlikle tavsiyemdir 🤌
Nacafa Elifkurtulduuuu airfry çok saçma bence. her şeyi fırınla aynı bildiğin mini fırın gibi bir şey
denizerim22 Elifkurtulduuuu Bende Karaca kullanıyorum philips ve xiaomi kullananları gördüm Karaca daha güzel pişiriyor
Semaaa39 Elifkurtulduuuu tefal steam. İç haznesi döküm olduğu için tercih ettim. Buharda pişirmede olduğu için bebeğim içinde kullanıyorum. Karaca elktrnikte noo
Elifkurtulduuuu Nacafa malesef fırın hemen el aktı olmuyor be mini fırın almaktan sa yer sorunu için airfry tercih ettim
zeyslittlebaby Phillips kullanıyorum 2 gün oldu alalı neden daha önce almamışım dedim. Cidden kolaylıkmış. Fırın ısınana kadar bu pişirip bitiriyor. :) dün tavuk bugünde karışık sebze denedim efsane lezzetli oldu. Çok pratik.
Semaaa39 Elifkurtulduuuu hayır. Açıkçası elektronikte asla tercih edeceğim bi marka değil. Tekstil ve fincan konusu da şyiler ama.
melera Elifkurtulduuuu Philips büyük boyundan almıştım 1.5 yıl aralıksız hergün kullandım Aşırı pratik. Koca fırını calıştırmaya üşendiğiniz herseyi dakikalar içinde halkediyor ve daha az elektirik harcıyor Kullanınca anlıyosunuz ancak Philips in ızgaraları açıkta oldugu için temizliği aşırı zor. Kaldırdım canım sıkıldı.
_nidosunannesi_ Elifkurtulduuuu airfry çok gereksiz bence ya bilmiyorum bende bir hevesle aldım ama ayda 2 defa bile kullanmıyorum çok acil bişey olursa atıyorum içine pişiyor ama gerek yok ha illa Alicam diyorsan ben Kenwood kullanıyorum çok iyi marka tek bir yerinde senin yüzünden hata olsa bile şirket hemen değiştiriyor
Senaaydin Elifkurtulduuuu xiaomi kullanıyorum memnunum dün bebeğime kek bile yaptım hemencik oldu bende ilk başta çok gerekli değil diye düşünüyordum ama çok pratik
lesaa Tefal kullanıyorum üründen memnunum ama airfry mantığını tam anlayamadım kekin içi hamur oluyor bu neden meselaa bunu çözemedim .