atlasmommm Eşim buğday ben buğday tenli bebegımız ten rengi baya koyu esmer açılır mı 2 aylık suan ne zaman açılır sizde de oldu mu kara bebek diye seviyorlar ya 😂
Alfa_Mom atlasmommm bi bilgim yol canım benim oğlum beyaz tenli doğdu şuan 3,5 aylık peynir gibi bem beyaz oldu iyice ama ben sarışınım babası beyaz tenli genle alakalı bir şey olabilir veya kilo aldıkça sizin bebişde rengi açılabilir
Hadianne atlasmommm büyüdükçe açılır kuzum benim küçükken sarışınmis şimdi buğday tenli ben esmerim oğlum ilk dogdugun da kapkaraydi büyüdukce rengi açıldı
yellowmom8 atlasmommm benim kızlarım hep kapkara simsiyah saçlı doğdular ben ve eşim buğday tenlyiz. İkiside 3. Aydan sonra bembeyaz oldular bir yaşlarına doğruda saç renkleri açıldı sarıya yakın bebek kumralı oldu ikisininde ☺️
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala Açılır açılır. Oğlum bembeyaz doğdu Şimdi o beyazlığı yok. Kızım da oğluma göre esmer doğdu, sonradan açıldı
Cucununannesi Acılıyo merak etme benim oglumda öyleydi simsiyah saclar esmer ten halbuki ikimizde sariyiz simdi 10aylik acıldı rengi sjdbdjd
Aselincimom atlasmommm açılıyor kızım kapkara saçları da simsiyah doğdu şimdi beyaz tenli ve saçlar da kumrala dönüyor
_-Mavii-_ atlasmommm Esmer çok daha güzel, benim oğlum bembeyaz ve mavi gözlü sarışın esmer olmasını da isterdim :)
Ennur atlasmommm Bu olay tersi işliyor ilk oğlum pembe pamuk gibiydi şimdi esmer ikinci daha esmer di hatta her gören abisi gibi kara olacak diyordu beyaz tenli şuan ama kara oğlan dediklerinde hiç aldırış etmeyin bana dediklerinde ben ever esmer yağız bir delikanlı olacak diyorum daha bişey diyemiyorlar
Jadewinder atlasmommm benim oğlum da bebekken karaydı saçları falan simsiyahtı yıkadıkça açıldı mı ne olduysa şimdi bembeyaz tenli ve açık kumral saçlı 🤣 Ama 2 aylık fotoğraflarına bakıyorum o zamanla baya fark var.
Saresi atlasmommm ben sarışınım eşim beyaz tenli ama kızımız çok esmer doğdu 3 yaşında koyu buğday tenli ve koyu kahve saçlı
UcuBulunamayanBant atlasmommm kizimda oğlumda baya esmerdo simsiyah saclar esmer ten ikisininde suan saclari sariya yakin oglum bugday tenli kizim beyaz tenli degisti yani