yildizcihan Kızlar kizim 1.5 yasinda bensiz uyumuyor illa emerek uyumak istiyor. Emzirincede yemek yemek istemiyor. Gece surekli uyaniyor emiyor uyuyor. Ayırmayi dusunuyorum ama emzik hic tutmadi biberon da denedim ama maalesef. Siz neler yaptiniz. Yada biberona nasil alistirabilirim. Ozellikle gece cok yorucu oluyor...
Melinoee yildizcihan Merhaba bebeğiniz 2 yaş sendromu ve dişlerden dolayı sizi devamlı emmek istiyor. Çünkü sütünüzün içersinde suan enderfin bulunuyor. Bir damla çekince acısı diniyor. 2 yaşından önce ve dişler tamamlanmadan kesmeniz doğru değil. Meme sizin ama süt bebeğinizin hakkı. Biraz daha sabredin az kalmış. En azından 2 yaş sendromunu ve dişlerini tamamlasın.. maalesef 2 yıl uyku,yeme içme anneler için sadece bir hayal ürünü 😊 birazcık daha sabır ☺️
yildizcihan Melinoee tesk.ederim sabrediyorum ama cok yorucu. 2 yasini doldurmasini hatta 3 yas kadar emzirmek istiyorum ama cok memeci bebekliginden beri masallahi var ben zorlamasam birakmak istemiyor.
Seydaakcakaya Bende de aynı problem var daha 14 aylık ama emzirmeyince güzel yiyo ama emzirnce yemek yemek istemiyor 😞napacam bilmiyorum bende
yildizcihan Seydaakcakaya emzirimce sut azda olsa onlarin midesini tok tutuyo galiba 😂 bi ara muthis yiyordu bu ara yine basladi sadece meme diyo 🙄
Melinoee yildizcihan Olsun henüz hazır değil bence sizde hazır değilsiniz. Anne meme diyince meme uçlarınız bile hisseder o üzüntüyü 😔 içeriği suan değişti sütünüzün acısı diniyor bence yapmayın gene siz bilirsiniz tabi ama en sevdiği şey şuan memeniz ve aranızdaki bağ. Sütten kesince ya hiç yemezse? En azından şimdi emiyor.. kanser hastaları anne sütü arıyor ne kadar şifalı.. ömrü boyunca yiyecek ama süt hep olmayacak. Biraz daha dayanın 🙏🏻
Oozzee Benim oğlum emzik kullanıyor ama artık emziği de atmaya başladı. 11 ay 25 günlük. Aynı durum oğlumda da var, gece sürekli meme memeee diye ağlıyor, öyle emziği falan almıyor. Biraz daha sabretmek lazım, geçecek bu zamanlar.