The_paues Arkadaşlar dün mastit olduğum için alel acele lansinoh tekli elektrikli süt sağma pompası aldım.daha verimli sağım için ne yapmalıyım? Süt sağma yastığı (kalkanı) kaç mm olmalı benim göğsüm küçük göğüs ucum büyük areolamda küçük ?
Aynenkanka The_paues ben amazondan almıştım kendime göre flanşı. Lansinohun kendi sitesinden de almıştım en küçüğünü ama o da büyük gelmişti.
irem12 The_paues 15 dakikadan az sağmayın demek istiyor sanırım . Tek göğsü en az 15 dk Birde sağarken sürekli bakmayın. Birsey ile kapatın dakikanız bittikten sonra bakıp çıkarın . Sütü düşünmeyin başka şeylere odaklanın
The_paues Tospikcemil anladım canım makina otomatik 2 dk uyarı yapıyormuş kaç dk uyarmalıyım? Ve sağma modunda ara verip tekrar uyarıya geçmeli miyim
Tospikcemil The_paues beş dk uyarı modu kullanmak sütü artırıyor gibi birşey yazıyordu kullanma klavuzu sanırım. Beş dk birini masaj yaptır sağ beş dk diğerini masaj yaptır sağ artar sütün böylelikle 🥰 bebisine bol bol sütler gelsin inşallah 🥳
aymtii 2 aylık bebişim, aynı makinadan var bende de. İlk zamanlar kullandım artık kullanmıyorum ama öyle modları mı varmış kız onun 🤭 ben hep uzun çekene alıyordum direkt 😅
alice123 Aynenkanka merhaba kaç mm göğüs ucunuz hangisi size oldu acaba benim 15 mm geldi en küçük flanşı aldım ama büyük gibi anlamadım
Aynenkanka The_paues pompanın içinden çıkan büyük gelmişti. Meme ucu ölçü cetveli var ama nasıl temin edersiniz bilmiyorum bana hastane tipi süt sağma makinesinin içinde gelmişti. Googledan bakın isterseniz