eloliii 3 aylık bebeğim var sadece anne sütüyle besleniyor. Bugün regl oldum. Sütüme bir zararı olur mu. Normalde daha gec adet olunuyor diye biliyorum
gencmom_ eloliii kırkım çıkınca reğl oldum bi sorun olmaz diye düşünüyordum ama burdan öğrendim reğl olunca sütün tadı değişirmiş ama benim kızım hiç tiksinmedi yani bi sorun yaşamadım
Derya-Anne eloliii o kişiden kişiye degisiyo canım bende doğumdan 2 ay sonra adet olmustum ve evet adetliyken sütte biraz azalma oluyo ama buda bence kişiden kişiye değişir benim azarlıyodu adetim bitince düzeliyodu yine
Kader3851 eloliii 3 ay oldu doğum yapalı bnde 5 gün önce oldum 5 gündür oğlum pek emmek istemiyor bugün bitti gibi inşallah tekrar düzelir
Denizim90 Bende bebeğim 4.5 aylıkken regl olmaya başladım şu an 6.ayindayiz hiç bir şekilde memede isteksizlik yaşamadık
ebruz Denizim90 ay darısı bana 4. Aydayız bi olsaydım bazen olucakmışım gibi sancılar çekiyorm çok fazlasıyla sonra bakıyorum yok
whiteblack eloliii kırkım çıktı regl oldum ilk defa duydum sütle ilgili bişe olacağını sanmıyorum ben süte bi etki olacağını